חומוס גוואקמולי

לרגל יום החומוס הבינלאומי אשר חל מדי שנה ב-13 במאי מציעה משווקת האבוקדו "חקלאי גרנות" מתכון למנה מיוחדת וטעימה: שילוב טעמים מפתיע של חומוס עם אבוקדו, קל להכנה ומתאים לניגוב טבעוני וגם לכאלה שלא

מוזגים לקערה בתנועת ניגוב. מקשטים עם שמן זית וכמה גרגרי חומוס. צילום הדס ניצן

מצרכים לכ-4 מנות ראשונות

1 אבוקדו בשל כמו של אבוקדו גרנות

350 גרם חומוס מבושל

2 כפיות מיץ לימון

1/4 כפית פלפל חריף

1/4 כוס כוסברה

2 כפיות שמן זית

 

צילום הדס ניצן

אופן ההכנה

משרים ללילה את החומוס בקערית מים בטמפרטורת החדר. מבשלים במים רותחים עד לריכוכו המוחלט.

טוחנים בבלנדר את גרגירי החומוס עם 2 כפיות מיץ לימון. מוסיפים אבוקדו בשל, רבע כפית פלפל חריף, רבע כוס כוסברה, ושתי כפיות שמן זית.

מוזגים לקערה בתנועת ניגוב.

מקשטים עם שמן זית וכמה גרגרי חומוס.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה