מצרכים לכ-4 מנות ראשונות
1 אבוקדו בשל כמו של אבוקדו גרנות
350 גרם חומוס מבושל
2 כפיות מיץ לימון
1/4 כפית פלפל חריף
1/4 כוס כוסברה
2 כפיות שמן זית
אופן ההכנה
משרים ללילה את החומוס בקערית מים בטמפרטורת החדר. מבשלים במים רותחים עד לריכוכו המוחלט.
טוחנים בבלנדר את גרגירי החומוס עם 2 כפיות מיץ לימון. מוסיפים אבוקדו בשל, רבע כפית פלפל חריף, רבע כוס כוסברה, ושתי כפיות שמן זית.
מוזגים לקערה בתנועת ניגוב.
מקשטים עם שמן זית וכמה גרגרי חומוס.