fbpx

חומוס גוואקמולי

לרגל יום החומוס הבינלאומי אשר חל מדי שנה ב-13 במאי מציעה משווקת האבוקדו "חקלאי גרנות" מתכון למנה מיוחדת וטעימה: שילוב טעמים מפתיע של חומוס עם אבוקדו, קל להכנה ומתאים לניגוב טבעוני וגם לכאלה שלא
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

מצרכים לכ-4 מנות ראשונות

1 אבוקדו בשל כמו של אבוקדו גרנות

350 גרם חומוס מבושל

2 כפיות מיץ לימון

1/4 כפית פלפל חריף

1/4 כוס כוסברה

2 כפיות שמן זית

 

צילום הדס ניצן

אופן ההכנה

משרים ללילה את החומוס בקערית מים בטמפרטורת החדר. מבשלים במים רותחים עד לריכוכו המוחלט.

טוחנים בבלנדר את גרגירי החומוס עם 2 כפיות מיץ לימון. מוסיפים אבוקדו בשל, רבע כפית פלפל חריף, רבע כוס כוסברה, ושתי כפיות שמן זית.

מוזגים לקערה בתנועת ניגוב.

מקשטים עם שמן זית וכמה גרגרי חומוס.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר