חורף בפסטה מיאה פרוטי דה מארה

מסעדת פסטה מיאה-פירות ים החדשה מרחוב יהודה הלוי, משיקה מנות חורף חדשות המשלבות גם אומגה 3 באטריות הפסטה

מסעדת פסטה מיאה-פירות ים החדשה מרחוב יהודה הלוי, משיקה מנות חורף חדשות המשלבות גם אומגה 3 באטריות הפסטה.
בין המנות החדשות:
סלט גבינה כחולה, אגסים ואגוזים (35 שקל)
לזניה ריקוטה, מנגולד ושמפיניון (48 שקל)
מרק פירות ים בציר דגים וטרגון לצד איולי פלפלים צהובים (40 שקל)
ארביאטה מולים טריים (58 שקל)
אטריות אודון בג'ינג'ר, סויה, פטריות ושרימפס (59 שקל)
אטריות אצות ים עם סלמון פריטי, אבוקדו ותרד (59 שקל)
פילה דג ים עם ניוקי ערמונים ברוטב חמאת שקדים ( 78 שקל)

מסעדת פסטה מיאה פירות ים מציעה חוויית אירוח איטלקית ביתית, החל מעיצוב איטלקי המשרה אווירה אינטימית ורומנטית וכלה בפסטות (תוצרת עצמית) מבוססות פירות ים ודגים.

בכל יום מציעה המסעדה 6-8 סוגים של פסטות טריות מתחלפות תוצרת עצמית (מתוך קרוב ל-400 סוגים סה"כ) ו-9 סוגי רטבים מתחלפים שונים כמו רטבים קלאסיים – על בסיס עגבניות ובסיס שמנת וגם רטבים כמו פומדרו שרי- עגבניות שרי, עגבניות תמר, שמן זית ושום, רוטב פסטו בזיליקום- שמן זית, צנוברים, גבינת פקורינו ופרמג'ינו ועוד ועוד. בתפריט תמצאו גם עשרה סוגי רביולי מתחלפים כמו רביולי תרד, רביולי בטטה דלעת וגרעיני חמניות, רביולי גבינה כחולה ואגסים ועוד. מבחר סוגי ניוקי כמו ניוקי בטטה ודלעת, ניוקי תפוחי אדמה ריקוטה ורוקט ועוד.

מבחר ראשונות איטלקיות קלאסיות כמו קרוסטיני חצילים וגבינת פטה, פיור די זוקיני – פרחי קישואים ממולאים בגבינת עזים, ריקוטה ובזיליקום, שרימפס ברוטב מרטיני, סלט ופירות ים ועוד. וגם כמובן, קינוחים איטלקיים תוצרת בית כמו עוגת אגסים ברוטב וניל ובוקיני-קרמבו איטלקי. התפריט שמוצע בשעות צהריים, מתחלף בשעות הערב ומציע, גם הוא, מבחר פסטות ורטבים מתחלפים לבחירה.

Pasta Mia Frutti Di Mare -יהודה הלוי 52, תל אביב. 7 ימים, 12:00 – 24:00, 03-5669967

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר