חורף חם באודאון עם יינות ענתות וגינתון

היינות המתארחים: ענתות מרלו 2004 – מרלו אלגנטי שהתיישן במשך 24 חודשים בחביות אלון אשר העניקו ליין מעטפת של טעמי שוקולד מריר, פולי קפה והל טרי; גינתון קברנה הר ברכה 2004 – הופק בסדרה מצומצמת של 600 בקבוקים, והתיישן במשך 24 חודשים בחביות אלון

מסעדת אודאון בתל אביב מחממת את החורף עם בשר ויין ישראליים, כאשר בחודש ינואר המסעדה מארחת את היקבים גינתון וענתות.

מה אוכלים?
סטייק סינטה על עצם מבשר עגל טרי מרמת הגולן, מוגש עם יתדות תפוחי אדמה צלויים – החל מ- 79 ₪.
סטייק פריים ריב מבשר עגל טרי מרמת הגולן, מוגש עם תפוח אדמה "מדורה" – החל מ- 89 ₪.
אוסובוקו מבשר טלה טרי, מוגש עם תפוח אדמה – החל מ- 89 ₪.

היינות המתארחים במסגרת תפריט החורף המיוחד:
ענתות מרלו 2004 – מרלו אלגנטי שהתיישן במשך 24 חודשים בחביות אלון אשר העניקו ליין מעטפת של טעמי שוקולד מריר, פולי קפה והל טרי.
גינתון קברנה הר ברכה 2004 – הופק בסדרה מצומצמת של 600 בקבוקים, והתיישן במשך 24 חודשים בחביות אלון. מרוכז ועוצמתי בטעמיו, מתובל בפלפל שחור, ציפורן ונגיעות קינמון.


אודאון
רח' הארבעה 10 ת"א
טל. 03-5628868

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר