חורף של בשר ישראלי איכותי בבנג'מין סיגל חגיגה של Rib-Eye סטייקס במשקל 450 גרם

בנג'מין סיגל, הביסטרו החדש ממשכן בית האופרה הישן בתל אביב (אלנבי 1 ת"א) מציינים את עונת הבשר בחגיגה שכולה תפארת הבשר הישראלי האיכותי בדמות Rib Eye סטייקס במשקל 450 גרם

בנג'מין סיגל, הביסטרו החדש ממשכן בית האופרה הישן בתל אביב (אלנבי 1 ת"א) מציינים את עונת הבשר בחגיגה שכולה תפארת הבשר הישראלי האיכותי בדמות Rib Eye סטייקס במשקל 450 גרם.

במסעדה מדגישים שמדובר בבשר ישראלי טרי שלא ראה פריזר מימיו ומגיע היישר מהשחיטה למקררי היישון של המסעדה. הנתחים מגיעים צלויים על הגריל עם רוטב מדגסקר, לצד תוספת פירה כמהין ופטריות יער במחיר 115 ₪ לסועד.

בעסקיות תוכלו ליהנות מהריב איי (ב- 108 שקל) בתוספת ראשונה לבחירה (כגון: סלט עגבניות, אספרגוס, רוקט ובצלים צלויים עם גבינת סטרנקינו ופרמז'ן בוויניגרט בלסמי; מרק דגים עם אטריות שעועית, חלב קוקוס, קליפות מנדרינה, שומר, כוסברה, ולמון גראס; סמוסה במילוי חומוס, אפונה, כוסברה ותבלינים הודיים עם רוטב תמרין; סביצ'ה דג ים, לימון כבוש וזיתים סוריים עם סלט ראשד, אורוגולה ושומר (+ 12 שקל).

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר