fbpx

חזה אווז באגסים וקלבדוס

הקלבדוס הוא ברנדי תפוחים משכר מאד מחבל נורמנדי. כנהוג בנורמנדי, משתמשים במשקה, לבד משתייתו, גם להכנת רטבים למאכלים שונים.מצרכים4 חזות אווז מנוגבים1 אגס מקולף וחתוך לקוביותשלושת רבעי כוס מיץ תפוחיםחצי כפית קורנפלור2 כפות קלבדוס1 כף גרגרי פלפל ירוק1 כפית טימיןאופן ההכנהלטגן את חזה האווז בסיר כשהעור מופנה מטה עד להשחמה.להפוך ולטגן בצד השני. לבשל כ-15 דקות ולהוציא.לטגן את קוביות האגסים בשומן האווז מספר רגעים עד להשחמה. לערבב את מיץ התפוחים עם הקורנפלור, ולהוסיף לאגסים.להוסיף את גרגרי הפלפל הירוק ולערבב במשך דקה. להוסיף טימין. לערבב ולבשל עד להסמכה. לחתוך את הברווז לרצועות ולשפוך את הרוטב מעל הברווז.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

הקלבדוס הוא ברנדי תפוחים משכר מאד מחבל נורמנדי.
כנהוג בנורמנדי, משתמשים במשקה, לבד משתייתו, גם להכנת רטבים למאכלים שונים.

מצרכים
4 חזות אווז מנוגבים
1 אגס מקולף וחתוך לקוביות
שלושת רבעי כוס מיץ תפוחים
חצי כפית קורנפלור
2 כפות קלבדוס
1 כף גרגרי פלפל ירוק
1 כפית טימין

אופן ההכנה
לטגן את חזה האווז בסיר כשהעור מופנה מטה עד להשחמה.

להפוך ולטגן בצד השני. לבשל כ-15 דקות ולהוציא.

לטגן את קוביות האגסים בשומן האווז מספר רגעים עד להשחמה.

לערבב את מיץ התפוחים עם הקורנפלור, ולהוסיף לאגסים.

להוסיף את גרגרי הפלפל הירוק ולערבב במשך דקה. להוסיף טימין. לערבב ולבשל עד להסמכה.

לחתוך את הברווז לרצועות ולשפוך את הרוטב מעל הברווז.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר