חזה טבעול בגריל מלנזנה

כמויות להכנת 4 מנות4 יחידות חזה בגריל מן הצומח של טבעול1 חציל בינוני או גדולמלח2 כפות שמן זיתכוס רוטב עגבניות טעים, מוכן2 כפות פירורי לחםשן שום כתושהאחת וחצי כוסות גבינת מוצרלה מגוררתחצי כוס גבינת פארמזן או פקורינו מגוררתאת החציל פורסים לאורך ומשרים במי מלח. מסננים אחרי שעה, סוחטים בלי בושה ומניחים על תבנית מכוסה בנייר אפייה. מברישים בשמן הזית ומכניסים לתנור לוהט למשך 8 דקות.מערבבים את פירורי הלחם ברוטב העגבניות. מוציאים את התבנית מהתנור, בוחרים 4 פרוסות יפות, מוציאים את השאר. מניחים על כל פרוסה מעט שום כתוש, כף רוטב, חזה בגריל ומעל עוד רוטב עד לכיסוי. בוזקים מוצרלה מגוררת בשפע וקצת גבינה ארומטית. עד שלב זה ניתן להכין מראש ולשמור בקירור. להגשה, מחזירים לתנור הלוהט ואופים 8 דקות. מגישים חם, טעים לגרוס פלפל מעל ומסביב למנה.

כמויות להכנת 4 מנות
4 יחידות חזה בגריל מן הצומח של טבעול
1 חציל בינוני או גדול
מלח
2 כפות שמן זית
כוס רוטב עגבניות טעים, מוכן
2 כפות פירורי לחם
שן שום כתושה
אחת וחצי כוסות גבינת מוצרלה מגוררת
חצי כוס גבינת פארמזן או פקורינו מגוררת



את החציל פורסים לאורך ומשרים במי מלח.

מסננים אחרי שעה, סוחטים בלי בושה ומניחים על תבנית מכוסה בנייר אפייה.

מברישים בשמן הזית ומכניסים לתנור לוהט למשך 8 דקות.

מערבבים את פירורי הלחם ברוטב העגבניות.

מוציאים את התבנית מהתנור, בוחרים 4 פרוסות יפות, מוציאים את השאר.

מניחים על כל פרוסה מעט שום כתוש, כף רוטב, חזה בגריל ומעל עוד רוטב עד לכיסוי. בוזקים מוצרלה מגוררת בשפע וקצת גבינה ארומטית.

עד שלב זה ניתן להכין מראש ולשמור בקירור.

להגשה, מחזירים לתנור הלוהט ואופים 8 דקות. מגישים חם, טעים לגרוס פלפל מעל ומסביב למנה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר