fbpx

חזה מולארד צלוי ברוטב פסיפלורה בניחוח תפוזים ולמון גראס על מצע כוסמת

חומרים ל-4 מנות 1 וחצי ק"ג חזה מולארד אופן הכנת חזה המולארדלצרוב במחבת כ- 10 דקות כשהחלק השמן למטה, להפוך ולצרוב למשך נוספות.חומרים לרוטב250 מ"ל מיץ תפוזים 500 מ"ל מיץ פסיפלורה 2 גרם זרעי שומר 10 גרם זרעי כוסברה 1 מקל קינמון1 פלפל חריףאופן הכנת הרוטב1. לערבב את כל המרכיבים2. להרתיח למשך כ-10 דקות ולצמצם3. להסמיך עם קונפלורחומרים למצע כוסמת200 גרם כוסמת 400 מ"ל חלב קוקוס פפריקה,קורט מלח וקורט פלפל2 חתיכות ג'ינג'ר 4 שיני שום קורט מלח קורט פלפל50 גר' קונפלוראופן ההכנה הכוסמת1. לשטוף את הכוסמת היטב במים.2 להקפיץ את השום והג'ינג'ר ולהוסיף פפריקה3.להוסיף את הכוסמת השטופה ואת חלב הקוקוס ולבשל עד שהכוסמת מתרככתאופן ההגשהמניחים את הכוסמת על צלחת, עליה את חזה המולארד ויוצקים מעט מהרוטב
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים ל-4 מנות
1 וחצי ק"ג חזה מולארד

אופן הכנת חזה המולארד
לצרוב במחבת כ- 10 דקות כשהחלק השמן למטה, להפוך ולצרוב למשך נוספות.

חומרים לרוטב
250 מ"ל מיץ תפוזים
500 מ"ל מיץ פסיפלורה
2 גרם זרעי שומר
10 גרם זרעי כוסברה
1 מקל קינמון
1 פלפל חריף

אופן הכנת הרוטב
1. לערבב את כל המרכיבים
2. להרתיח למשך כ-10 דקות ולצמצם
3. להסמיך עם קונפלור

חומרים למצע כוסמת
200 גרם כוסמת
400 מ"ל חלב קוקוס
פפריקה,קורט מלח וקורט פלפל
2 חתיכות ג'ינג'ר
4 שיני שום
קורט מלח
קורט פלפל
50 גר' קונפלור

אופן ההכנה הכוסמת
1. לשטוף את הכוסמת היטב במים
.2 להקפיץ את השום והג'ינג'ר ולהוסיף פפריקה
3.להוסיף את הכוסמת השטופה ואת חלב הקוקוס ולבשל עד שהכוסמת מתרככת

אופן ההגשה
מניחים את הכוסמת על צלחת, עליה את חזה המולארד ויוצקים מעט מהרוטב

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר