חזה מולארד צלוי ברוטב פסיפלורה בניחוח תפוזים ולמון גראס על מצע כוסמת

 

חומרים ל-4 מנות
1 וחצי ק"ג חזה מולארד

אופן הכנת חזה המולארד
לצרוב במחבת כ- 10 דקות כשהחלק השמן למטה, להפוך ולצרוב למשך נוספות.

חומרים לרוטב
250 מ"ל מיץ תפוזים
500 מ"ל מיץ פסיפלורה
2 גרם זרעי שומר
10 גרם זרעי כוסברה
1 מקל קינמון
1 פלפל חריף

אופן הכנת הרוטב
1. לערבב את כל המרכיבים
2. להרתיח למשך כ-10 דקות ולצמצם
3. להסמיך עם קונפלור

חומרים למצע כוסמת
200 גרם כוסמת
400 מ"ל חלב קוקוס
פפריקה,קורט מלח וקורט פלפל
2 חתיכות ג'ינג'ר
4 שיני שום
קורט מלח
קורט פלפל
50 גר' קונפלור

אופן ההכנה הכוסמת
1. לשטוף את הכוסמת היטב במים
.2 להקפיץ את השום והג'ינג'ר ולהוסיף פפריקה
3.להוסיף את הכוסמת השטופה ואת חלב הקוקוס ולבשל עד שהכוסמת מתרככת

אופן ההגשה
מניחים את הכוסמת על צלחת, עליה את חזה המולארד ויוצקים מעט מהרוטב






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה