fbpx

חזה עוף בגלגליות אווז מעושן ברוטב חרדל קרמל

מנה אחת חומרים: חזה עוף שלם2 פרוסות חזה אווז מעושן2 שיני שום כתוש½ כוס יין לבן¼ חבילת חמאהכף חרדל2 כפות סוכרפטרוזיליה קצוצה אופן ההכנה:מתבלים את העוף במלח ופלפל, שמים אותו במחבת גריל צולים את העוף משני צדדיו, ומכניסים לתנור ל– 5 דקות לבישול חלקו הפנימי.לאחר מכן צולים קלות את נתחי האווז המעושן על הגריל. לוקחים מחבת ומוסיפים את השום הכתוש, החמאה, החרדל, היין והסוכר, ומביאים לרתיחה עד שמתקבל מרקם קרמלי.מוציאים את העוף מהתנור ומניחים בצלחת, ועל העוף את האווז המעושן. לאחר מכן שופכים את הרוטב על העוף, ומקשטים בפטרוזיליה קצוצה.ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2005"
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מנה אחת

חומרים:
חזה עוף שלם
2 פרוסות חזה אווז מעושן
2 שיני שום כתוש
½ כוס יין לבן
¼ חבילת חמאה
כף חרדל
2 כפות סוכר
פטרוזיליה קצוצה


אופן ההכנה:
מתבלים את העוף במלח ופלפל, שמים אותו במחבת גריל צולים את העוף משני צדדיו, ומכניסים לתנור ל– 5 דקות לבישול חלקו הפנימי.
לאחר מכן צולים קלות את נתחי האווז המעושן על הגריל. לוקחים מחבת ומוסיפים את השום הכתוש, החמאה, החרדל, היין והסוכר, ומביאים לרתיחה עד שמתקבל מרקם קרמלי.
מוציאים את העוף מהתנור ומניחים בצלחת, ועל העוף את האווז המעושן. לאחר מכן שופכים את הרוטב על העוף, ומקשטים בפטרוזיליה קצוצה.



ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2005"

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר