חזה עוף במילוי פטריות פורטבלו ועשבי תבלין בציפוי וינאי

 

חומרים
5 חזה עוף טרי
1 ק"ג פטריות פוטבלו
טימין טרי
שום כתוש
שמן זית
פלפל שחור גרוס
מלח גס
לואיזה טריה
2 ביצים
קמח
פירורי לחם

אופן ההכנה
פותחים כיס בכל חזה עוף לאורך החזה.

מקפיצים את פטריות הפורטבלו החתוכות עם בצל זהוב, טימין טרי, לואיזה טריה, שום כתוש.

מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס ומניחים למלית להתקרר.

אחרי שהתקררה, מזליפים את המילוי לתוך הכיס של חזה העוף הממולא בקמח, ביצים, פרורי לחם.

מטגנים בשמן זית על אש נמוכה עד שמוכן שני הצדדים.

מגישים חם.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה