fbpx

חזה עוף בציפוי עשבי תיבול על מצע של טאבולה קינואה

חומרים ל- 4 סועדים:· 4 נתחי חזה עוףמרינדה לחזה העוף:· 2 שיני שום כתובות· 1 כף בזיליקום קצוץ· 2 בצלים ירוקים קצוצים· 1 כף נענע קצוצה· 10 ענפי פטרוזיליה טרייה קצוצים· 5 כפיות שמן זית· קליפה מגורדת מלימון אחד· 1 כפית מלח גס · 1 כפית פלפל שחור גרוס טרי סלט טאבולה קינואה:· 1 כוס קינואה· 2 כוסות פטרוזיליה קצוצה· 1 כוס כוסברה קצוצה· 1 כוס שמיר קצוץ· 1 כוס נענע קצוצה· 1 כוס בצל ירוק קצוץ· מיץ משלושה לימונים בשלים· שליש כוס שמן זית עדין· מלח ים גס אופן ההכנה:· מערבבים בקערה את כל חומרי המרינדה, ומשרים את חזה העוף בין שעתיים לשלוש. · מחממים תנור ל- 200 מעלות. צולים את חזה העוף בתבנית אפייה בין 12 ל- 15 דקות. · בזמן שחזה העוף נצלה, מכינים את סלט הטאבולה קינואה. משרים את גרגירי הקינואה במים רותחים למשך 15 דקות. · מסננים את הקינואה, מערבבים עם עשבי התיבול הקצוצים ומתבלים בלימון, בשמן זית ובמלח. · מניחים את חזה העוף הצלוי על מצע הטאבולה, מקשטים בגרגירי רימון ומגישים.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים ל- 4 סועדים:
· 4 נתחי חזה עוף

מרינדה לחזה העוף:
· 2 שיני שום כתובות
· 1 כף בזיליקום קצוץ
· 2 בצלים ירוקים קצוצים
· 1 כף נענע קצוצה
· 10 ענפי פטרוזיליה טרייה קצוצים
· 5 כפיות שמן זית
· קליפה מגורדת מלימון אחד
· 1 כפית מלח גס
· 1 כפית פלפל שחור גרוס טרי

סלט טאבולה קינואה:
· 1 כוס קינואה
· 2 כוסות פטרוזיליה קצוצה
· 1 כוס כוסברה קצוצה
· 1 כוס שמיר קצוץ
· 1 כוס נענע קצוצה
· 1 כוס בצל ירוק קצוץ
· מיץ משלושה לימונים בשלים
· שליש כוס שמן זית עדין
· מלח ים גס

אופן ההכנה:
· מערבבים בקערה את כל חומרי המרינדה, ומשרים את חזה העוף בין שעתיים לשלוש.
· מחממים תנור ל- 200 מעלות. צולים את חזה העוף בתבנית אפייה בין 12 ל- 15 דקות.
· בזמן שחזה העוף נצלה, מכינים את סלט הטאבולה קינואה. משרים את גרגירי הקינואה במים רותחים למשך 15 דקות.
· מסננים את הקינואה, מערבבים עם עשבי התיבול הקצוצים ומתבלים בלימון, בשמן זית ובמלח.
· מניחים את חזה העוף הצלוי על מצע הטאבולה, מקשטים בגרגירי רימון ומגישים.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר