חזה עוף בשום ופלפל

חומרים2 חזה עוף טרי, חתוך לרצועות ונקי משומן9 קוביות שום דורות1 פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות1 פלפל ירוק חתוך לקוביות קטנותחצי בצל בינוני חתוך לקוביות קטנות1 כף שמן סויה1 כפית סוכרקורט מלח1 כפית פלפל לבן טחון1 כפית רוטב סויהחומרים למשרה1 ליטר מים1 כוס יין לבן1 גבעול סלרי1 בצל בינוני1 גזרחצי כפית שמןההכנהמפשירים בצלחת 5 קוביות שום דורות ומורחים עם השום הכתוש את רצועות העוף.מרתיחים בסיר פתוח את כל חומרי המשרה, למשך כחצי שעה.מוסיפים את הרצועות המכוסות בשום למשרה בזמן הרתיחה ל- 2 דקות.מכבים את האש ומשאירים את רצועות העוף במשרה ל- 15 דקות נוספות, מוציאים ומסננים.מחממים במחבת עמוק את השמן.מוסיפים את הפלפלים והבצל הקצוצים ולאחר כדקה את רצועות העוף ויתר החומרים.מקפיצים עד להשחמה קלה.

חומרים
2 חזה עוף טרי, חתוך לרצועות ונקי משומן
9 קוביות שום דורות
1 פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות
1 פלפל ירוק חתוך לקוביות קטנות
חצי בצל בינוני חתוך לקוביות קטנות
1 כף שמן סויה
1 כפית סוכר
קורט מלח
1 כפית פלפל לבן טחון
1 כפית רוטב סויה

חומרים למשרה
1 ליטר מים
1 כוס יין לבן
1 גבעול סלרי
1 בצל בינוני
1 גזר
חצי כפית שמן

ההכנה
מפשירים בצלחת 5 קוביות שום דורות ומורחים עם השום הכתוש את רצועות העוף.

מרתיחים בסיר פתוח את כל חומרי המשרה, למשך כחצי שעה.

מוסיפים את הרצועות המכוסות בשום למשרה בזמן הרתיחה ל- 2 דקות.

מכבים את האש ומשאירים את רצועות העוף במשרה ל- 15 דקות נוספות, מוציאים ומסננים.

מחממים במחבת עמוק את השמן.

מוסיפים את הפלפלים והבצל הקצוצים ולאחר כדקה את רצועות העוף ויתר החומרים.

מקפיצים עד להשחמה קלה.



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר