חזה עוף בשום ופלפל

 

חומרים
2 חזה עוף טרי, חתוך לרצועות ונקי משומן
9 קוביות שום דורות
1 פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות
1 פלפל ירוק חתוך לקוביות קטנות
חצי בצל בינוני חתוך לקוביות קטנות
1 כף שמן סויה
1 כפית סוכר
קורט מלח
1 כפית פלפל לבן טחון
1 כפית רוטב סויה

חומרים למשרה
1 ליטר מים
1 כוס יין לבן
1 גבעול סלרי
1 בצל בינוני
1 גזר
חצי כפית שמן

ההכנה
מפשירים בצלחת 5 קוביות שום דורות ומורחים עם השום הכתוש את רצועות העוף.

מרתיחים בסיר פתוח את כל חומרי המשרה, למשך כחצי שעה.

מוסיפים את הרצועות המכוסות בשום למשרה בזמן הרתיחה ל- 2 דקות.

מכבים את האש ומשאירים את רצועות העוף במשרה ל- 15 דקות נוספות, מוציאים ומסננים.

מחממים במחבת עמוק את השמן.

מוסיפים את הפלפלים והבצל הקצוצים ולאחר כדקה את רצועות העוף ויתר החומרים.

מקפיצים עד להשחמה קלה.








היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה