חומרים:
200 גרם חזה עוף פרוס דק
בצל פרוס לטבעות
רצועות פלפל ירוק ואדום
פטריות שמפניון טריות ופרוסות
רוטב שום: מיונז, שום כתוש,מלח,פלפל ופטרוזיליה
מלח,פלפל,כפית שום כתוש.
אופן ההכנה:
1. משמנים מחבת ומוסיפים את חזה העוף, מטגנים קלות. לאחר מספר דקות מוסיפים את הירקות וממשיכים לטגן.
2. מוסיפים רוטב שום ואת כפית השום הכתוש, מלח ופלפל.
3. ממשיכים לטגן עוד 3-2 דקות ומורידים מהאש.
ממתכוני שבוע טעמים בעמקים 2006
מיטב מסעדות עמק יזרעאל וסביבותיו
מפנקות בארוחות גורמה במחיר 89 ₪
12-18 בפברואר 2006