חזה עוף ממולא בפטריות וקרוטונים

10 מנותחומרים10 חזות עוף (עם עצם הכנף) כאשר הם מפורקים מהעוף יחד עם עור הירך ללא פילה העוףלמילוי500 גרם בצל טרי פרוס לטבעות400 גרם פטריות פרוסות מסוננות ושטופות300 גרם קרוטונים אסם1 כוס יין לבן1 צרור פטרוזיליה2 כפות אבקת מרק פטריות אסםשני שליש כוס שמן צמחי לטיגוןמלח, פלפל לבןהוראות הכנה1. את הבצל מטגנים בשמן עד להשחמה מלאה, מוסיפים את הפטריות ומטגנים כ – 3 דקות.2. מוסיפים את היין הלבן וממשיכים לטגן עד הצטמצמות הנוזלים.3. מתבלים במלח, פלפל ואבקת המרק, מסירים מהאש ומערבבים עם הקרוטונים.4. מוסיפים את הפטרוזיליה כשהתערובת קרה.5. את חזה העוף ממלאים בתערובת ועוטפים בעור הירך לצורת חבילה סגורה.6. מתבלים ואופים בחום של 170 מעלות עד להשחמה.

10 מנות

חומרים
10 חזות עוף (עם עצם הכנף) כאשר הם מפורקים מהעוף יחד עם עור הירך ללא פילה העוף

למילוי
500 גרם בצל טרי פרוס לטבעות
400 גרם פטריות פרוסות מסוננות ושטופות
300 גרם קרוטונים אסם
1 כוס יין לבן
1 צרור פטרוזיליה
2 כפות אבקת מרק פטריות אסם
שני שליש כוס שמן צמחי לטיגון
מלח, פלפל לבן

הוראות הכנה
1. את הבצל מטגנים בשמן עד להשחמה מלאה, מוסיפים את הפטריות ומטגנים כ – 3 דקות.

2. מוסיפים את היין הלבן וממשיכים לטגן עד הצטמצמות הנוזלים.

3. מתבלים במלח, פלפל ואבקת המרק, מסירים מהאש ומערבבים עם הקרוטונים.

4. מוסיפים את הפטרוזיליה כשהתערובת קרה.

5. את חזה העוף ממלאים בתערובת ועוטפים בעור הירך לצורת חבילה סגורה.

6. מתבלים ואופים בחום של 170 מעלות עד להשחמה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר