חזה עוף עם נענע יבשה וטימין עם סלסה אפרסקים

חומרים ל 4 סועדים2 יחידות חזה עוף נקי כל חזה חתוך לחצי לאורך ואז פתוח לרוחב 1 כף גדולה טימין טרי קצוץ רק עלים 1 כף נענע יבשה גרדת תפוז מרבע תפוז4 כפות שמן זיתמלח ים לפי הטעםסלסה אפרסקים3 אפרסקים בשלים ומוצקים חתוכים לקוביות קטנות1 כף כוסברה טרייה קצוצה דק דקמיץ לימון מחצי לימון אפשר יותר אם אוהבים½ כפית צ'ילי טרי אדום קצוץ ללא גרעינים1 כף דבש4 כפות שמן זית מלח ים לפי הטעםאופן הכנהלערבב את כל מרכיבי המרינדה של העוף והשרות את העוף בערך שעה בתבלינים לפני שצולים בגריל את המלח לפזר רק בצלייה על הגיללסלסהלערבב את הכל יחד ולטעום רצוי להכין את הסלסה כמה שעות לפני ההגשה צולים את העןף בגריל מומלץ למרוח בחמאה מזוקקת או בשמן זית לא לייבש את העוף בהגשה להניח מעל סלסה אפרסקים.

חומרים ל 4 סועדים
2 יחידות חזה עוף נקי כל חזה חתוך לחצי לאורך ואז פתוח לרוחב
1 כף גדולה טימין טרי קצוץ רק עלים
1 כף נענע יבשה
גרדת תפוז מרבע תפוז
4 כפות שמן זית
מלח ים לפי הטעם

סלסה אפרסקים
3 אפרסקים בשלים ומוצקים חתוכים לקוביות קטנות
1 כף כוסברה טרייה קצוצה דק דק
מיץ לימון מחצי לימון אפשר יותר אם אוהבים
½ כפית צ'ילי טרי אדום קצוץ ללא גרעינים
1 כף דבש
4 כפות שמן זית
מלח ים לפי הטעם

אופן הכנה
לערבב את כל מרכיבי המרינדה של העוף והשרות את העוף בערך שעה בתבלינים לפני שצולים בגריל את המלח לפזר רק בצלייה על הגיל

לסלסה
לערבב את הכל יחד ולטעום רצוי להכין את הסלסה כמה שעות לפני ההגשה

צולים את העןף בגריל מומלץ למרוח בחמאה מזוקקת או בשמן זית לא לייבש את העוף בהגשה להניח מעל סלסה אפרסקים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר