חזה עוף עם פירה מלקט למרק כתום

מצרכים ל- 4 מנות:1 שקית לקט למרק כתום מוקפא "סנפרוסט" (800 גרם)2 שיני שום שלמות , מקולפות שמן קנולה אגוז מוסקט טחוןמלח פלפל שחור גרוס טרי2 כפות פטרוזיליה, קצוצה 1/4 כוס עירית, קצוצה4 חזות עוף (250 גרם כל אחד)אופן ההכנה:מפזרים את הלקט והשום על מגש אפיה מכוסה בנייר אפיה ומכניסים לתנור שחומם ל-150 מעלות ל-15 דקות. מוציאים מהתנור. מוסיפים את כל המרכיבים, למעט עשבי התיבול, וטוחנים לקבלת תערובת אחידה. מתבלים את חזות העוף במלח ופלפל וצורבים במחבת פסים חמה ומשומנת כ- 4 דקות מכל צד. מוציאים ומניחים בצד . מחממים את הפירה, מוסיפים חלק מעשבי התיבול ומערבבים.חותכים כל חזה עוף ל-5 פרוסות לרוחב, מניחים מעל הפירה ומפזרים את יתרת עשבי התיבול.

מצרכים ל- 4 מנות:
1 שקית לקט למרק כתום מוקפא "סנפרוסט" (800 גרם)
2 שיני שום שלמות , מקולפות
שמן קנולה
אגוז מוסקט טחון
מלח
פלפל שחור גרוס טרי
2 כפות פטרוזיליה, קצוצה
1/4 כוס עירית, קצוצה
4 חזות עוף (250 גרם כל אחד)

אופן ההכנה:
מפזרים את הלקט והשום על מגש אפיה מכוסה בנייר אפיה ומכניסים לתנור שחומם ל-150 מעלות ל-15 דקות.
מוציאים מהתנור.
מוסיפים את כל המרכיבים, למעט עשבי התיבול, וטוחנים לקבלת תערובת אחידה. מתבלים את חזות העוף במלח ופלפל וצורבים במחבת פסים חמה ומשומנת כ- 4 דקות מכל צד.
מוציאים ומניחים בצד .
מחממים את הפירה, מוסיפים חלק מעשבי התיבול ומערבבים.
חותכים כל חזה עוף ל-5 פרוסות לרוחב,
מניחים מעל הפירה ומפזרים את יתרת עשבי התיבול.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר