חזה עוף עם פירה מלקט למרק כתום

 

מצרכים ל- 4 מנות:
1 שקית לקט למרק כתום מוקפא "סנפרוסט" (800 גרם)
2 שיני שום שלמות , מקולפות
שמן קנולה
אגוז מוסקט טחון
מלח
פלפל שחור גרוס טרי
2 כפות פטרוזיליה, קצוצה
1/4 כוס עירית, קצוצה
4 חזות עוף (250 גרם כל אחד)

אופן ההכנה:
מפזרים את הלקט והשום על מגש אפיה מכוסה בנייר אפיה ומכניסים לתנור שחומם ל-150 מעלות ל-15 דקות.
מוציאים מהתנור.
מוסיפים את כל המרכיבים, למעט עשבי התיבול, וטוחנים לקבלת תערובת אחידה. מתבלים את חזות העוף במלח ופלפל וצורבים במחבת פסים חמה ומשומנת כ- 4 דקות מכל צד.
מוציאים ומניחים בצד .
מחממים את הפירה, מוסיפים חלק מעשבי התיבול ומערבבים.
חותכים כל חזה עוף ל-5 פרוסות לרוחב,
מניחים מעל הפירה ומפזרים את יתרת עשבי התיבול.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה