חטיף בסגנון טעמי עם קרמל מלוח

מתכון כשר לפסח עם טוויסט מעניין וטעים מאת ניצה יצחק "מתוק מהלב" - סטודיו נעים וחוויתי ביהוד שמלמד אפייה או שיפור יכולת אפייה בקבוצות קטנות או בזוגות. חדש: קורס דיגיטלי

לצקת את הקרמל מעל שכבת פצפצי האורז והשוקולד ולהכניס למקרר להתייצבות. צילום מתוק מהלב
לצקת את הקרמל מעל שכבת פצפצי האורז והשוקולד ולהכניס למקרר להתייצבות. צילום מתוק מהלב

רכיבים

250 גרם פצפוצי אורז או קורנפלקס אלופים

200 גרם שוקולד חלב

100 גרם שוקולד מריר

אופן ההכנה

גורסים טיפה את פצפוצי האורז (לא דק מדי).

ממיסים את שני השוקולדים.

מערבבים יחד לתערובת אחידה.

משטחים בתבנית.

חומרים ואופן הכנת קרמל מלוח

בסיר ממיסים 150 גרם סוכר עם כפית מים עד שנוצר קרמל זהוב וענברי (להיזהר לא לשרוף אותו).

בינתיים לחמם בקלחת 100 גרם שמנת מתוקה.

לצקת לתוך הקרמל הזהוב בזהירות רבה.

לערבב היטב ולהוסיף 2 כפות חמאה וקורט מלח גס.

הכנת הקינוח

לצקת את הקרמל מעל שכבת פצפצי האורז והשוקולד.

להכניס למקרר להתייצבות.

כשמתייצב לצפות הכל ב- 100 גרם שוקולד חלב מומס.

לחתוך למבנים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה