חטיפי גרנולה ושוקולד לבן

אוהבים גרנולה אבל רוצים לשדרג את תצורתה הרגילה? להוסיף מתיקות ולהפוך אותה לחטיף אטרקטיבי? "חוות דרך התבלינים" בבית לחם הגלילית, מציגה מתכון לחטיפי גרנולה ושוקולד לבן

לשדרג גרנולה, להוסיף מתיקות ולהפוך אותה לחטיף אטרקטיבי
לשדרג גרנולה, להוסיף מתיקות ולהפוך אותה לחטיף אטרקטיבי, צילום הדס ניצן

מצרכים (20-30 יחידות)

500 גרם גרנולה ללא תוספת סוכר

50 גרם חמוציות

30 גרם זרעי צ'יה

100 גרם שקדים פרוסים

200 גרם שוקולד לבן, חלב, מריר

1/2 כוס חלב

אופן ההכנה

בסיר קטן ממיסים את השוקולד עם החלב (מומלץ בשיטת בן מארי).

מערבבים עד ליצירת קרם שוקולד חלק, ומורידים מהאש.

מכניסים לקערה גדולה את הגרנולה, החמוציות, השקדים וזרעי הצ'יה.

יוצקים את השוקולד לקערה ומערבבים היטב.

יוצרים כדורים, מסדרים אותם על מגש ומשטחים מעט.

מכניסים למקרר לשעתיים (מומלץ לאחסן בקירור)

 

חוות דרך התבלינים בבית לחם גלילית, 04-9533405

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה