רכיבים:
400 גרם שוקולד לינדט אקסלנס 70%
כוס (70 גרם) שקדים שלמים
למי שמעוניין במרירות מעודנת:
300 גרם שוקולד לינדט אקסלנס 70%
100 גרם שוקולד לינדט אקסלנס חלב
כוס (70 גרם) שקדים שלמים
אופן ההכנה:
ממיסים את השוקולד בקערה מעל סיר עם מים (בן מארי) – להגיע לטמפרטורה של 48 מעלות.
ביצוע הליך טימפור (המסה, קירור ושוב חימום):
לשפוך את השוקולד המומס על השיש.
עם מרית ממתכת לערבב את השוקולד על פני השיש עד להגעה לקירור.
לאחר מכן יש להכניס את השוקולד שוב מעל סיר עם מים (בן מארי).
מוסיפים את השקדים השלמים לשוקולד המריר ומערבבים.
משטחים את התערובת על גבי תבנית בין שני ניירות אפייה.
מכניסים למקרר ל- 10 דקות,
לאחסן במקום קריר עד להגשה.