fbpx

חלבה גזר וקרם פרש

חומרים לחלבה700 גרם גזר מקולף ומגורר בפומפייה3 כוסות חלב3 כוסות סוכר7 גרגירי הל1 כפית קינמון טחוןחומרים לקרם פרש1 מיכל שמנת2 כפות שמנת חמוצהאופן ההכנה1. מחממים סיר ומאדים את הגזר כ- 4 דקות2. מוסיפים את החלב, סוכר, הל וקינמון ומבשלים כשעה על אש נמוכה מאוד, תוך כדי ערבוב3. מצננים כל הלילה לפני הגשהאופן הכנה קרם פרש1. מחממים קלות את השמנת, מכבים את האש, מערבבים פנימה את השמנת החמוצה ומוסיפים קמצוץ מלח.2. משהים בלילה מחוץ למקרר ומעבירים לקירור.מגישים לכל סועד מעט חלבה גזר ומעל קרם פרש.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים לחלבה
700 גרם גזר מקולף ומגורר בפומפייה
3 כוסות חלב
3 כוסות סוכר
7 גרגירי הל
1 כפית קינמון טחון

חומרים לקרם פרש
1 מיכל שמנת
2 כפות שמנת חמוצה

אופן ההכנה
1. מחממים סיר ומאדים את הגזר כ- 4 דקות

2. מוסיפים את החלב, סוכר, הל וקינמון ומבשלים כשעה על אש נמוכה מאוד, תוך כדי ערבוב

3. מצננים כל הלילה לפני הגשה

אופן הכנה קרם פרש
1. מחממים קלות את השמנת, מכבים את האש, מערבבים פנימה את השמנת החמוצה ומוסיפים קמצוץ מלח.

2. משהים בלילה מחוץ למקרר ומעבירים לקירור.

מגישים לכל סועד מעט חלבה גזר ומעל קרם פרש.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר