fbpx

חלוה פרסית

מרכיבים4 כוסות אורז1 קילו סוכרבקבוק מי ורדיםחצי קילו שמן15 כוסות מיםכף זעפרןאופן ההכנהשמים את האורז בבלנדר, מעבירים לסיר עד שנוצר צבע חום ואז מטגנים אותו בשמן, מוסיפים מים ונותנים לו להתבשל יחד עם מי ורדים, זעפרן וסוכר.לאחר כחצי שעה כשאין הרבה מים ונוצר תבשיל דייסתי, שמים בקערה ומעבירים למקרר עד שנוצר מרקם של ג'לי.מוגש עם צנוברים וקרמל עליו.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מרכיבים
4 כוסות אורז
1 קילו סוכר
בקבוק מי ורדים
חצי קילו שמן
15 כוסות מים
כף זעפרן

אופן ההכנה
שמים את האורז בבלנדר, מעבירים לסיר עד שנוצר צבע חום ואז מטגנים אותו בשמן, מוסיפים מים ונותנים לו להתבשל יחד עם מי ורדים, זעפרן וסוכר.

לאחר כחצי שעה כשאין הרבה מים ונוצר תבשיל דייסתי, שמים בקערה ומעבירים למקרר עד שנוצר מרקם של ג'לי.

מוגש עם צנוברים וקרמל עליו.


Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר