חלת בצל

 

חומרים לבלילת בירה:
1/3 כוס חלב
2 ביצים שלמות טרופות
¾ כוס קמח לבן
½ כוס בירה לבנה
½ כפית מלח
½ כפית פלפל שחור
1 כפית סוכר
רשת טיגון + סיר טיגון עמוק

חומרים:
6 בצלים גדולים קלופים, חצויים ופרוסים לפרוסות דקות
5 כפות קמח לבן

אופן ההכנה:
מערבבים את חומרי בלילת הבירה עד לקבלת בלילה חלקה וללא גושים.
את רצועות הבצל מפרידים בקערה ומקמחים עם 5 כפות קמח.
לאחר קימוח רצועות הבצל מוסיפים את בלילת הבירה ומערבבים.
מעבירים את כל העיסה לרשת הטיגון, ומכניסים לסיר שמן חם לטיגון עד לקבלת גוון חום בהיר.



ממתכוני “מעריב גורמה קיץ 2006”








היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה