חלת בצל

חומרים לבלילת בירה:1/3 כוס חלב2 ביצים שלמות טרופות¾ כוס קמח לבן½ כוס בירה לבנה½ כפית מלח½ כפית פלפל שחור1 כפית סוכררשת טיגון + סיר טיגון עמוק חומרים: 6 בצלים גדולים קלופים, חצויים ופרוסים לפרוסות דקות5 כפות קמח לבןאופן ההכנה:מערבבים את חומרי בלילת הבירה עד לקבלת בלילה חלקה וללא גושים.את רצועות הבצל מפרידים בקערה ומקמחים עם 5 כפות קמח.לאחר קימוח רצועות הבצל מוסיפים את בלילת הבירה ומערבבים.מעבירים את כל העיסה לרשת הטיגון, ומכניסים לסיר שמן חם לטיגון עד לקבלת גוון חום בהיר.ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2006"

חומרים לבלילת בירה:
1/3 כוס חלב
2 ביצים שלמות טרופות
¾ כוס קמח לבן
½ כוס בירה לבנה
½ כפית מלח
½ כפית פלפל שחור
1 כפית סוכר
רשת טיגון + סיר טיגון עמוק

חומרים:
6 בצלים גדולים קלופים, חצויים ופרוסים לפרוסות דקות
5 כפות קמח לבן

אופן ההכנה:
מערבבים את חומרי בלילת הבירה עד לקבלת בלילה חלקה וללא גושים.
את רצועות הבצל מפרידים בקערה ומקמחים עם 5 כפות קמח.
לאחר קימוח רצועות הבצל מוסיפים את בלילת הבירה ומערבבים.
מעבירים את כל העיסה לרשת הטיגון, ומכניסים לסיר שמן חם לטיגון עד לקבלת גוון חום בהיר.



ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2006"



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר