חומרים
1 ק"ג טבעות בצל יבש
1 ליטר חלב
חצי ק"ג קמח
3 ביצים
250 גרם חמאה מזוככת
מלח
פלפל
פפריקה מתוקה
אופן ההכנה
מכינים בלילה של חלב, ביצים, חמאה והתבלינים
משרים את הבצל בבלילה למשך 6 שעות במקרר. מסננים את הבצל ומעבירים לקערה ומוסיפים את הקמח.
שמים את הבצל בתוך מסננת בכדי לנפות את שאריות הקמח. מכניסים את הבצל המקומח לתוך תבנית עגולה מרובעת או מלבנית ומטגנים בתוך מטגנת בשמן עמוק לפריכות עד לקבלת צבע זהוב.
מגישים בלווי רוטב.
מתוך פסטיבל "שף תאכל" הראשון בשרון 5-11/2/06