חמאת לימון תוצרת בית

חומרים:100 גרם חמאה רכה1 שן שום גדולה כתושהמיץ לימון מלימון אחדגרידת לימון מלימון אחדמלחקמצוץ כורכום (בשביל צבע צהבהב)אופן ההכנה: בקערה מערבבים את כל החומרים, למעט מיץ הלימון.את מיץ הלימון מוסיפים בהדרגה, מעט בכל פעם.טועמים ומוודאים שהגענו לטעם שאנו אוהבים.מאחסנים בקערת הגשה יפה במקרר.קצת לפני ההגשה רצוי לתת לחמאה לעמוד בטמפרטורת החדר, כדי שתהיה רכה ונעימה למריחה.קפה יפו – עולי ציון 11, שוק הפשפשים יפו, טל.03-5181988

חומרים:
100 גרם חמאה רכה
1 שן שום גדולה כתושה
מיץ לימון מלימון אחד
גרידת לימון מלימון אחד
מלח
קמצוץ כורכום (בשביל צבע צהבהב)

אופן ההכנה:
בקערה מערבבים את כל החומרים, למעט מיץ הלימון.
את מיץ הלימון מוסיפים בהדרגה, מעט בכל פעם.
טועמים ומוודאים שהגענו לטעם שאנו אוהבים.
מאחסנים בקערת הגשה יפה במקרר.
קצת לפני ההגשה רצוי לתת לחמאה לעמוד בטמפרטורת החדר, כדי שתהיה רכה ונעימה למריחה.

קפה יפו – עולי ציון 11, שוק הפשפשים יפו, טל.03-5181988

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר