חמאת לימון תוצרת בית

 

חומרים:
100 גרם חמאה רכה
1 שן שום גדולה כתושה
מיץ לימון מלימון אחד
גרידת לימון מלימון אחד
מלח
קמצוץ כורכום (בשביל צבע צהבהב)

אופן ההכנה:
בקערה מערבבים את כל החומרים, למעט מיץ הלימון.
את מיץ הלימון מוסיפים בהדרגה, מעט בכל פעם.
טועמים ומוודאים שהגענו לטעם שאנו אוהבים.
מאחסנים בקערת הגשה יפה במקרר.
קצת לפני ההגשה רצוי לתת לחמאה לעמוד בטמפרטורת החדר, כדי שתהיה רכה ונעימה למריחה.

קפה יפו – עולי ציון 11, שוק הפשפשים יפו, טל.03-5181988






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה