חמין הודי

מצרכים ל- 10 מנות10 יחידות שוקיים עוף2 כוסות אורז1 כוס קוקוס10 י"ח בננה מקולפות (שלמות)2 י"ח בצל2 כפות אבקת מרק עוףמלח, פלפל לבן4 כפות שמן4 כוסות מים10 ביצים קשות מקולפותאופן הכנה1. מאדים בשמן את הבצל והעוף במשך כ- 5 דקות. 2. מוסיפים את המים והתבלינים ומרתיחים.3. מוסיפים את הקוקוס והאורז ומבשלים למשך כ- 15 דקות.4. מוסיפים את הבננות והביצים הקשות מבשלים עוד כ 5 דקות.5. מעבירים לפלטה או לתנור בטמפרטורה של 100 – 120 מעלות למשך הלילה ומוספים מים בהתאם לצורך.

מצרכים ל- 10 מנות
10 יחידות שוקיים עוף
2 כוסות אורז
1 כוס קוקוס
10 י"ח בננה מקולפות (שלמות)
2 י"ח בצל
2 כפות אבקת מרק עוף
מלח, פלפל לבן
4 כפות שמן
4 כוסות מים
10 ביצים קשות מקולפות

אופן הכנה
1. מאדים בשמן את הבצל והעוף במשך כ- 5 דקות.

2. מוסיפים את המים והתבלינים ומרתיחים.

3. מוסיפים את הקוקוס והאורז ומבשלים למשך כ- 15 דקות.

4. מוסיפים את הבננות והביצים הקשות מבשלים עוד כ 5 דקות.

5. מעבירים לפלטה או לתנור בטמפרטורה של 100 – 120 מעלות למשך הלילה ומוספים מים בהתאם לצורך.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר