חמין הודי

 

מצרכים ל- 10 מנות
10 יחידות שוקיים עוף
2 כוסות אורז
1 כוס קוקוס
10 י"ח בננה מקולפות (שלמות)
2 י"ח בצל
2 כפות אבקת מרק עוף
מלח, פלפל לבן
4 כפות שמן
4 כוסות מים
10 ביצים קשות מקולפות

אופן הכנה
1. מאדים בשמן את הבצל והעוף במשך כ- 5 דקות.

2. מוסיפים את המים והתבלינים ומרתיחים.

3. מוסיפים את הקוקוס והאורז ומבשלים למשך כ- 15 דקות.

4. מוסיפים את הבננות והביצים הקשות מבשלים עוד כ 5 דקות.

5. מעבירים לפלטה או לתנור בטמפרטורה של 100 – 120 מעלות למשך הלילה ומוספים מים בהתאם לצורך.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה