חמין ממולאים בניחוח ערמונים

חומרים:500 גרם חזה בקר500 גרם פרגיות200 גרם בשר בקר טחון1 כרוב לבן2 בצלצרור פטרוזיליה300 גרם ארטישוק ירושלמי300 גרם בטטה1 סלרי5 חצילים בלאדי1 כוס שעועית חומה 1 כוס שעועית לבנה 1 כוס גרגרי חומוס1 כוס חיטה1 כוס אורז1 כוס בורגול1 כוס גריסים1 כוס ערמונים1/4 כוס שזיף מיובש1/4 כוס משמש מיובש1/4 כוס פיסטוקים1/4 כוס צנוברים0.5 כוס יין אדום0.5 כוס שמן3 כפות סויהכף פפריקהמלח,פלפל אופן ההכנה:מבשלים את כל הקטניות (בנפרד) "חצי בישול".ממלאים את בשר הבקר עם בורגול ופירות יבשים..3ממלאים את הפרגית באורז וצנוברים..ממלאים את תפ"א עם גרגרי חומוס..ממלאים את החצילים בגריסים ובשר טחון.ממלאים את הכרוב בשעועית הלבנה והחומה עם חיטה.חותכים עת ארטישוק הירושלמי, הבטטה , בצל וסלרי חיתוך גס ומטגנים במעט שמן.מניחים את ירקות השורש בתחתית הסיר ועליו מניחים את הממולאים.חלק מהערמונים קוצצים ואת חלקם מזגגים.מכינים רוטב על בסיס הערמונים עם יין אדום מלח, פלפל, סויה, פפריקה ומים.בוזקים את הרוטב על הממולאים (הרוטב מכסה את הממולאים).מרתיחים את החמין,ומבשלים את החמין על חום נמוך במשך 24 שעות.

חומרים:
500 גרם חזה בקר
500 גרם פרגיות
200 גרם בשר בקר טחון
1 כרוב לבן
2 בצל
צרור פטרוזיליה
300 גרם ארטישוק ירושלמי
300 גרם בטטה
1 סלרי
5 חצילים בלאדי
1 כוס שעועית חומה
1 כוס שעועית לבנה
1 כוס גרגרי חומוס
1 כוס חיטה
1 כוס אורז
1 כוס בורגול
1 כוס גריסים
1 כוס ערמונים
1/4 כוס שזיף מיובש
1/4 כוס משמש מיובש
1/4 כוס פיסטוקים
1/4 כוס צנוברים
0.5 כוס יין אדום
0.5 כוס שמן
3 כפות סויה
כף פפריקה
מלח,פלפל

אופן ההכנה:
מבשלים את כל הקטניות (בנפרד) "חצי בישול".
ממלאים את בשר הבקר עם בורגול ופירות יבשים..
3ממלאים את הפרגית באורז וצנוברים..
ממלאים את תפ"א עם גרגרי חומוס..
ממלאים את החצילים בגריסים ובשר טחון.
ממלאים את הכרוב בשעועית הלבנה והחומה עם חיטה.
חותכים עת ארטישוק הירושלמי, הבטטה , בצל וסלרי חיתוך גס ומטגנים במעט שמן.
מניחים את ירקות השורש בתחתית הסיר ועליו מניחים את הממולאים.
חלק מהערמונים קוצצים ואת חלקם מזגגים.
מכינים רוטב על בסיס הערמונים עם יין אדום מלח, פלפל, סויה, פפריקה ומים.
בוזקים את הרוטב על הממולאים (הרוטב מכסה את הממולאים).
מרתיחים את החמין,ומבשלים את החמין על חום נמוך במשך 24 שעות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר