מסעדת 'עב בשר' באזור התעשייה בפולג – נתניה, מציעה עתה ארוחת שבת בצהרים של חמין המוכן בבישול איטי ומסורתי מערב יום שישי, ויוגש במסעדה בשבת מ- 12:00. מנת החמין כוללת בשר וביצה (52 ₪. תוספת 'קישקע' –
7 ₪).
מסעדת 'עב בשר' מוכרת לחובבי הבשר, ולאחרונה הוסיפה מנות חדשות למגוון מנות הבשר והמנות הראשונות המוצעות בה, ביניהן המבורגר מבשר איכותי, פטה כבד עם ריבת עגבניות שרי בכוסברה, מרק 'דואט כתום' מבטטה וגזר, מרק חומוס, מרק עדשים כתומות. סינטה על הגריל ברוטב יין ועוד.
מסעדת עב בשר
רח' המחשב 1, אזור תעשיה דרומי פולג, נתניה
טל. 09-8859599