חנוכת היינות החדשים של יקב מישר: סופ"ש לאחר ראש השנה

בימי ההשקה ולאורך חודשי ספטמבר ואוקטובר יימכרו יינות מישר בהנחה מיוחדת. ללקוחות המעוניינים להזמין יין לחג, ישמחו בני משפחת סמילנסקי, בעלי היקב, לספק יין הביתה על כל קנייה של ארגז ומעלה

בתאריכים 28,29,30 בספטמבר, בסוף השבוע שלאחר ראש-השנה, תיערך ההשקה השנתית של היינות החדשים של יקב מישר, בכפר מישר ליד גדרה, בשעות 11:00-18:00, והיא תכלות טעימה מקיפה של יינות היקב.

למעמיקים בקרב קורא "אכול ושאטו", יתקיימו טעימות עומק מודרכות של יינות היקב – עבר, הווה ועתיד.
ביום חמישי, 28 בספטמבר, בשעה 17:00, ובימים שישי ושבת בשעה 12:00. המעוניינים מתבקשים להירשם מראש. מספר המשתתפים מוגבל, וההרשמה לטעימות העומק כרוכה בתשלום של 25 ש"ח.

בימי ההשקה ולאורך חודשי ספטמבר ואוקטובר יימכרו יינות מישר בהנחה מיוחדת. ללקוחות המעוניינים להזמין יין לחג, ישמחו בני משפחת סמילנסקי, בעלי היקב, לספק יין הביתה על כל קנייה של ארגז ומעלה. המחירים (לארגז של 12 בקבוקים):
קברנה "730" 2003 – בקבוק 110 ₪, ארגז 850 ₪
מרלו 2004, #41 2004 – בקבוק 80 ₪, ארגז 550 ₪
ארגז מעורב 4-4-4 – 650 ₪


בחנוכת היינות יוצגו שלושה יינות חדשים:

730 מבציר 2003
יין זה דומה יותר ל "730" של 2000 ו-2001 מאשר לקודמו משנת 2002. הוא אלגנטי, מלא פרי שחור ותבלינים, וישתבח בבקבוק עוד חמש שנים לפחות. יין זה זוכה בציונים מכובדים בטעימות מקצועיות ("על השולחן" האחרון).

מרלו מבציר 2004
מעורב ב- 13% קברנה סוביניון, אך המרלו של 2004 עמוק, עשיר ומלא יותר מקודמיו.

#41
השנה מוציאים סמישר בפעם השניה את היין המעורב של היקב.
כמו בשנה שעברה הוא עשוי מ- 40% שיראז, 40% מרלו, ו- 20% קברנה. השנה גפני השיראז בוגרות בשנה אחת יותר, מה שמורגש יפה ביין.



פרטים נוספים והוראות נסיעה ניתן למצוא באתר היקב www.meishar.co.il, ואצל חיה בטלפון 054-4295830.


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר