fbpx

חצילונים מטוגנים עם ג'ינג'ר

חומרים1 ק"ג חצילונים (חצילים קטנים) חומרי המשרה1 קוביית ג'ינג'ר (או שתיים, לפי הטעם)3 כפות מירין (יין אורז מתוק)6 כפות סויה3-4 כפות חומץ אורז2 כפות שמן זיתפלפל שחור לפי הטעם אופן ההכנה1. פורסים כל חצילון לכ-3 פרוסות, מטגנים ומניחים בנייר סופג למספר דקות.2. מערבבים את חומרי המשרה בקערה.3. בקערת זכוכית מניחים את החצילונים המטוגנים שכבה על גבי שכבה, כשאת הרוטב יוצקים בין השכבות.4. משהים כשעתיים ומגישים.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים
1 ק"ג חצילונים (חצילים קטנים)

חומרי המשרה
1 קוביית ג'ינג'ר (או שתיים, לפי הטעם)
3 כפות מירין (יין אורז מתוק)
6 כפות סויה
3-4 כפות חומץ אורז
2 כפות שמן זית
פלפל שחור לפי הטעם

אופן ההכנה
1. פורסים כל חצילון לכ-3 פרוסות, מטגנים ומניחים בנייר סופג למספר דקות.

2. מערבבים את חומרי המשרה בקערה.

3. בקערת זכוכית מניחים את החצילונים המטוגנים שכבה על גבי שכבה, כשאת הרוטב יוצקים בין השכבות.

4. משהים כשעתיים ומגישים.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר