fbpx

חציל אסייתי על אטריות שעועית ונבטי חמנייה

חמריםחצילים חתוכים לסירותשמן סויה לטיגוןתחמיץ חציליםאטריות שעועית מבושלותנבטי חמנייהאופן הכנה1. לטגן את סירות החצילים בשמן סויה חם, עד שהם חומים מאוד.2. לספוג היטב את החצילים מהשמן (חשוב מאוד, אחרת החציל לא יקבל טעם מהתחמיץ בגלל שכבת השמן)3. להניח את החצילים בשכבות בתוך קופסה גדולה ולכסות בתחמיץ. להשאיר לילה במקרר לפני תחילת השימוש.4. נשמר במקרר עד שמונה ימים.המלצת הגשהיש לתבל את אטריות השעועית בתחמיץ, להניח עליהם 4 סירות חצילים ומעט נבטי חמנייה.תחמיץ חצילים3 כפות סקה0.5 כלי מדידה מירין0.5 כלי מדידה חומץ אורז2 שיניים שוםחצי כפית קצוץ ג'ינג'ר1 קצוץ למון גראס1 כלי מדידה טריאקי0.5 כלי מדידה סויה2 כפות צ'ילי חריף מתוקאופן הכנהלערבב את כל החומרים יחד ולהשרות את סירות החצילים המטוגנות.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חמרים
חצילים חתוכים לסירות
שמן סויה לטיגון
תחמיץ חצילים
אטריות שעועית מבושלות
נבטי חמנייה

אופן הכנה
1. לטגן את סירות החצילים בשמן סויה חם, עד שהם חומים מאוד.

2. לספוג היטב את החצילים מהשמן (חשוב מאוד, אחרת החציל לא יקבל טעם מהתחמיץ בגלל שכבת השמן)

3. להניח את החצילים בשכבות בתוך קופסה גדולה ולכסות בתחמיץ. להשאיר לילה במקרר לפני תחילת השימוש.

4. נשמר במקרר עד שמונה ימים.

המלצת הגשה
יש לתבל את אטריות השעועית בתחמיץ, להניח עליהם 4 סירות חצילים ומעט נבטי חמנייה.

תחמיץ חצילים
3 כפות סקה
0.5 כלי מדידה מירין
0.5 כלי מדידה חומץ אורז
2 שיניים שום
חצי כפית קצוץ ג'ינג'ר
1 קצוץ למון גראס
1 כלי מדידה טריאקי
0.5 כלי מדידה סויה
2 כפות צ'ילי חריף מתוק

אופן הכנה
לערבב את כל החומרים יחד ולהשרות את סירות החצילים המטוגנות.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר