fbpx

חציל בטעם כבד

המצרכיםכף פלפל שחור4 ביצים קשות750 גרם בצל3 חצילים גדולים (ללא גרעינים)מלח גסאופן ההכנהפורסים את החציל לפרוסות בעובי של כחצי ס"מ.ממליחים הפרוסות ומניחים במסננת להגרת הנוזלים.מטגנים את הפרוסות להשחמה (לא לשרוף).מניחים את הפרוסות שוב במסננת להגרת עודפי השמן (לוחצים עליהן מעט עם מזלג).מחממים מחבת עם מעט שמן ומטגנים הבצל להזהבה.מעבירים החצילים, הבצל הביצים הקשות ופלפל שחור למעבד מזון ומרסקים.מעבירים לקירור.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

המצרכים
כף פלפל שחור
4 ביצים קשות
750 גרם בצל
3 חצילים גדולים (ללא גרעינים)
מלח גס

אופן ההכנה
פורסים את החציל לפרוסות בעובי של כחצי ס"מ.

ממליחים הפרוסות ומניחים במסננת להגרת הנוזלים.

מטגנים את הפרוסות להשחמה (לא לשרוף).

מניחים את הפרוסות שוב במסננת להגרת עודפי השמן (לוחצים עליהן מעט עם מזלג).

מחממים מחבת עם מעט שמן ומטגנים הבצל להזהבה.

מעבירים החצילים, הבצל הביצים הקשות ופלפל שחור למעבד מזון ומרסקים.

מעבירים לקירור.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר