חציל קלוי על טחינה עגבניות ורימונים

מצרכים:6 חצילים בגודל בינוני – חציל בלאדי1/2 כוס טחינה גולמית "בארכה"3 עגבניות גדולות2 שיני שום1/2 כוס שמן זיתרימון מופרד לגרעינים מלח, פלפלאופן ההכנה: מחממים את התנור לחום מקסימלי, דוקרים את החציל, וצולים בתנור לריכוך כחצי שעה.להכנת טחינה:טוחנים את העגבניות במעבד מזון עם השום ושמן זית.מערבבים את העגבניות לתוך הטחינה.מתבלים במלח פלפל (ניתן להוסיף לימון לפי הטעם).להגשה:קולפים את החציל.יוצקים מעט טחינת עגבניות על הצלחת.מעל שמים את החציל החם וגרגירי רימון.מטפטפים מעט שמן זית, וזורים מעל מעט מלח גס ופלפל גרוס.ניתן להשתמש גם בטחינה משומשום מלא בארכה.

מצרכים:
6 חצילים בגודל בינוני – חציל בלאדי
1/2 כוס טחינה גולמית "בארכה"
3 עגבניות גדולות
2 שיני שום
1/2 כוס שמן זית
רימון מופרד לגרעינים
מלח, פלפל

אופן ההכנה:
מחממים את התנור לחום מקסימלי, דוקרים את החציל, וצולים בתנור לריכוך כחצי שעה.

להכנת טחינה:
טוחנים את העגבניות במעבד מזון עם השום ושמן זית.
מערבבים את העגבניות לתוך הטחינה.
מתבלים במלח פלפל (ניתן להוסיף לימון לפי הטעם).

להגשה:
קולפים את החציל.
יוצקים מעט טחינת עגבניות על הצלחת.
מעל שמים את החציל החם וגרגירי רימון.
מטפטפים מעט שמן זית, וזורים מעל מעט מלח גס ופלפל גרוס.

ניתן להשתמש גם בטחינה משומשום מלא בארכה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר