חציל ריקוטה

מצרכים ל-4 מנות4 חציל בלאדי בינוני1 חבילה (250 גרם) ריקוטה מלוחה1 כף שום כתוש1 כף ממרח זיתים שחוריםשמן זית טהורמיץ מלימון שלםחומץ בלסמיעלי טימין טריההכנהמנקבים את החצילים ואופים בתנור שחומם מראש ל- 250 מעלות, למשך 40 דקות.מניחים בצד לצינוןמקלפים את קליפת החציל ומניחים את הליבה במסננת לאחר שהחציל הגיר נוזלים (כ-5 דקות) מערבבים את החציל עם כף שום, שמן זית מיץ לימון ומעט מלחמסדרים את החצילים בצלחות אישיותמפזרים מעל בנדיבות גבינת ריקוטהמפזרים מעט שום כתוש, מעט ממרח זיתים, שמן זית, מיץ לימון ומעט בלסמימקשטים בעלי טימין טרי ומגישים

מצרכים ל-4 מנות
4 חציל בלאדי בינוני
1 חבילה (250 גרם) ריקוטה מלוחה
1 כף שום כתוש
1 כף ממרח זיתים שחורים
שמן זית טהור
מיץ מלימון שלם
חומץ בלסמי
עלי טימין טרי

ההכנה
מנקבים את החצילים ואופים בתנור שחומם מראש ל- 250 מעלות, למשך 40 דקות.

מניחים בצד לצינון

מקלפים את קליפת החציל ומניחים את הליבה במסננת

לאחר שהחציל הגיר נוזלים (כ-5 דקות) מערבבים את החציל עם כף שום, שמן זית מיץ לימון ומעט מלח

מסדרים את החצילים בצלחות אישיות

מפזרים מעל בנדיבות גבינת ריקוטה

מפזרים מעט שום כתוש, מעט ממרח זיתים, שמן זית, מיץ לימון ומעט בלסמי

מקשטים בעלי טימין טרי ומגישים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר