חומרים ל- 4 סועדים:
3 חצילים
3 כפות שמן זית
מלח פלפל
3 שיני שום
1 קובייה גבינה בולגרית
1/3 כוס טחינה גולמית
2 רימונים
3 גבעולים בצל ירוק
אופן ההכנה:
את החצילים שורפים על אש גלויה למשך 15 דקות.
לקלוף קליפה, למעוך מעט.
לתבל במלח, פלפל, שמן זית ושיני שום פרוסות.
מעל לפורר גבינה בולגרית, טפטופים של טחינה גולמית, בצל ירוק קצוץ, והרבה הרבה גרגירי רימונים טריים.
מתוך פרויקט מיוחד של אתר המסעדות 2eat לקראת ראש השנה בשיתוף שפים מובילים של מתכונים בליווי רימונים, דבש ותמרים