חציל שרוף בבולגרית טחינה וגרגירי רימון

חומרים ל- 4 סועדים:3 חצילים3 כפות שמן זיתמלח פלפל3 שיני שום1 קובייה גבינה בולגרית1/3 כוס טחינה גולמית2 רימונים3 גבעולים בצל ירוקאופן ההכנה:את החצילים שורפים על אש גלויה למשך 15 דקות. לקלוף קליפה, למעוך מעט.לתבל במלח, פלפל, שמן זית ושיני שום פרוסות. מעל לפורר גבינה בולגרית, טפטופים של טחינה גולמית, בצל ירוק קצוץ, והרבה הרבה גרגירי רימונים טריים.מתוך פרויקט מיוחד של אתר המסעדות 2eat לקראת ראש השנה בשיתוף שפים מובילים של מתכונים בליווי רימונים, דבש ותמרים

חומרים ל- 4 סועדים:
3 חצילים
3 כפות שמן זית
מלח פלפל
3 שיני שום
1 קובייה גבינה בולגרית
1/3 כוס טחינה גולמית
2 רימונים
3 גבעולים בצל ירוק

אופן ההכנה:
את החצילים שורפים על אש גלויה למשך 15 דקות.
לקלוף קליפה, למעוך מעט.
לתבל במלח, פלפל, שמן זית ושיני שום פרוסות.
מעל לפורר גבינה בולגרית, טפטופים של טחינה גולמית, בצל ירוק קצוץ, והרבה הרבה גרגירי רימונים טריים.

מתוך פרויקט מיוחד של אתר המסעדות 2eat לקראת ראש השנה בשיתוף שפים מובילים של מתכונים בליווי רימונים, דבש ותמרים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר