חרוסת עירקית – חאליק chiliek

מרכיביםקילו תמרים מיובשים – חשוב לבחור את הבשרניים מזן מג'עול4 כוסות מים300 גר' אגוזי מלך קצוצים גסהכנהלגלען את התמרים ולהשרות ב-4 כוסות מים מינימום 6 שעות- הכי מומלץ 24 שעותלהכניס את התמרים ואת המים שבהם הם הושרו לסיר ולבשל על להבה נמוכה כ-45 דקותלצנןלסנן את התערובת דרך בד מוסליןאת התערובת המסוננת להמשיך ולצמצם על להבה נמוכה כחצי שעה נוספתלהוסיף אגוזי מלך קצוציםלצנן ולהגיש

מרכיבים
קילו תמרים מיובשים – חשוב לבחור את הבשרניים מזן מג'עול
4 כוסות מים
300 גר' אגוזי מלך קצוצים גס

הכנה
לגלען את התמרים ולהשרות ב-4 כוסות מים מינימום 6 שעות- הכי מומלץ 24 שעות

להכניס את התמרים ואת המים שבהם הם הושרו לסיר ולבשל על להבה נמוכה כ-45 דקות

לצנן

לסנן את התערובת דרך בד מוסלין

את התערובת המסוננת להמשיך ולצמצם על להבה נמוכה כחצי שעה נוספת

להוסיף אגוזי מלך קצוצים

לצנן ולהגיש

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר