חרוסת עירקית – חאליק chiliek

 

מרכיבים
קילו תמרים מיובשים – חשוב לבחור את הבשרניים מזן מג'עול
4 כוסות מים
300 גר' אגוזי מלך קצוצים גס

הכנה
לגלען את התמרים ולהשרות ב-4 כוסות מים מינימום 6 שעות- הכי מומלץ 24 שעות

להכניס את התמרים ואת המים שבהם הם הושרו לסיר ולבשל על להבה נמוכה כ-45 דקות

לצנן

לסנן את התערובת דרך בד מוסלין

את התערובת המסוננת להמשיך ולצמצם על להבה נמוכה כחצי שעה נוספת

להוסיף אגוזי מלך קצוצים

לצנן ולהגיש






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה