"חרוצים": יין הבית מתוצרת יקב שורק במסעדת קופי בר

מנהל תחום האלכוהול במסעדה, עופר פורת, החל לייצר יין ביקב שורק כבר בבציר 2003, ראה כי טוב ורתם את רותי ומתי, בעלי המסעדה, לייצר ביקב את יין הבית של המסעדה. עובדי המסעדה שותפים לעשיית היין החל מהבשלת הענבים בכרם, דרך בצירתם עם הנץ החמה, יישון היין, ועד למילוי הבקבוקים ולהשקת הכוסות החגיגית

שיתוף פעולה בין יקב שורק למסעדת קופי בר התל אביבית, הניב את יין הבית של המסעדה "חרוצים 2004"

מנהל תחום האלכוהול במסעדה, עופר פורת, החל לייצר יין ביקב שורק כבר בבציר 2003, ראה כי טוב ורתם את רותי ומתי, בעלי המסעדה, לייצר ביקב את יין הבית של המסעדה. עובדי המסעדה שותפים לעשיית היין החל מהבשלת הענבים בכרם, דרך בצירתם עם הנץ החמה, יישון היין, ועד למילוי הבקבוקים ולהשקת הכוסות החגיגית. זוהי חוויה שרק מעט מלצרים זכו לה בשלמותה, והכל בליווי צמוד של יינן יקב שורק, ניר שחם.

"חרוצים 2004" מורכב מענבי קברנה סוביניון שגדלו באזור יהודה. היין יושן במשך שנה בשתי חביות עץ אלון צרפתי, ושנה נוספת בבקבוק.זהו יין כבד ומורכב. מתאפיין בבשלות גבוהה, בטעמים שחורים וטעמי עץ מאוזנים. מחירו במסעדה 105 ₪.


מסעדת קופי בר
רחוב יד חרוצים 13 תל אביב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר