חריימה בורי על מצע מנגולד וחומוס

מנגולד חומוס:חומרים:2 עלי מנגולד שטופים50 גר' גרגירי חומוס50 גר' כרישה נקייה קצוצהמלח ופלפל לפי הטעםלימון כבוש קצוץאופן ההכנה: מטגנים את הכרישה במעט שמן זית עד לריכוך.מוסיפים את גרגירי החומוס ומקפיצים (רצוי במחבת טפלון).מתבלים במלח, פלפל וכמון.לפני ההוצאה מוסיפים את הלימון הכבוש.חריימה בורי:חומרים:2 פילה בורישתי כפות פפריקהשתי כפות רסק עגבניות5 שיני שוםמלח לפי הטעם2 לימוניםאופן ההכנה:צורבים את הדגים על מחבת טפלון עם מעט שמן זית משני הצדדים עד להשחמה ומוציאים.מטגנים באותה מחבת את השום ומוסיפים את שאר המרכיבים, כוס מים ואת הדגים. מביאים לרתיחה ומשלימים טעם במידת הצורך. מבשלים כ-5 דק' על אש נמוכה עם מכסה.הרכבת המנה:מסדרים פילה אחד על הצלחת כשהעור כלפי מטה.מעליו שמים את המנגולד והחומוס.לבסוף, מכסים עם פילה נוסף כשהעור כלפי מעלה.

מנגולד חומוס:
חומרים:
2 עלי מנגולד שטופים
50 גר' גרגירי חומוס
50 גר' כרישה נקייה קצוצה
מלח ופלפל לפי הטעם
לימון כבוש קצוץ

אופן ההכנה:
מטגנים את הכרישה במעט שמן זית עד לריכוך.
מוסיפים את גרגירי החומוס ומקפיצים (רצוי במחבת טפלון).
מתבלים במלח, פלפל וכמון.
לפני ההוצאה מוסיפים את הלימון הכבוש.

חריימה בורי:
חומרים:
2 פילה בורי
שתי כפות פפריקה
שתי כפות רסק עגבניות
5 שיני שום
מלח לפי הטעם
2 לימונים

אופן ההכנה:
צורבים את הדגים על מחבת טפלון עם מעט שמן זית משני הצדדים עד להשחמה ומוציאים.
מטגנים באותה מחבת את השום ומוסיפים את שאר המרכיבים, כוס מים ואת הדגים.
מביאים לרתיחה ומשלימים טעם במידת הצורך.
מבשלים כ-5 דק' על אש נמוכה עם מכסה.

הרכבת המנה:
מסדרים פילה אחד על הצלחת כשהעור כלפי מטה.
מעליו שמים את המנגולד והחומוס.
לבסוף, מכסים עם פילה נוסף כשהעור כלפי מעלה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר