חריימה לוקוס

מצרכים ל- 4 מנות:1 ק"ג לוקוס טרי פרוס לפרוסות של 4 ס"מלרוטב:חצי כוס שמן קנולה1 כוס בצל קצוץ דק4 עגבניות קצוצות גס1 כף כמון1 כף פפריקה חריפה1 כף פפריקה מתוקה4 כוסות מיםחצי כפית מלחאופן ההכנה:מטגנים את הבצל והשום בשמן על אש נמוכה כ- 10 דקות עד להזהבה. מוסיפים את הכמון, פפריקה מתוקה וחריפה. מערבבים עוד כ- 5 דקות. מוסיפים את העגבניות והמים ומגבירים לאש גבוהה.מביאים לרתיחה ושוב מנמיכים את האש. מבשלים כ- 15 דקות על אש נמוכה ומתקנים תיבול. מוסיפים את הלוקוס ושוב מרתיחים מבשלים כ- 7 דקות. מוסיפים חצי כוס פטרוזיליה קצוצה וחצי כוס כוסברה קצוצה. אופן ההגשה:מחלקים לצלחות.מזליפים מעל כל צלחת 2 כפות שמן זית ו- 2 כפות מיץ לימון.ממתכוני עכבר שף 2009

מצרכים ל- 4 מנות:
1 ק"ג לוקוס טרי פרוס לפרוסות של 4 ס"מ
לרוטב:
חצי כוס שמן קנולה
1 כוס בצל קצוץ דק
4 עגבניות קצוצות גס
1 כף כמון
1 כף פפריקה חריפה
1 כף פפריקה מתוקה
4 כוסות מים
חצי כפית מלח

אופן ההכנה:
מטגנים את הבצל והשום בשמן על אש נמוכה כ- 10 דקות עד להזהבה.
מוסיפים את הכמון, פפריקה מתוקה וחריפה.
מערבבים עוד כ- 5 דקות.
מוסיפים את העגבניות והמים ומגבירים לאש גבוהה.
מביאים לרתיחה ושוב מנמיכים את האש.
מבשלים כ- 15 דקות על אש נמוכה ומתקנים תיבול.
מוסיפים את הלוקוס ושוב מרתיחים מבשלים כ- 7 דקות.
מוסיפים חצי כוס פטרוזיליה קצוצה וחצי כוס כוסברה קצוצה.

אופן ההגשה:
מחלקים לצלחות.
מזליפים מעל כל צלחת 2 כפות שמן זית ו- 2 כפות מיץ לימון.

ממתכוני עכבר שף 2009

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר