חומרים:
1 ק“ג דג נסיכת הנילוס פרוס לפרוסות
1 ק“ג עגבניות טריות חתוכות לקוביות גסות
1/2 ק“ג פלפלים אדומים חתוכים לקוביות
4 בצלים גדולים קצוצים
10 שיני שום שלמות
3-4 פלפלים אדומים חריפים מיובשים
1 צרור כוסברה טרייה קצוצה
1 צרור פטרוזיליה קצוצה
1/2 כוס שמן זית
2 כפות סוכר
מלח, פלפל
1 לימון גדול פרוס דק
אופן ההכנה:
מטגנים את הבצל, השום, ומחצית מעשבי התיבול בסיר רחב למשך 10 דקות.
מוסיפים את יתר החומרים למעט הדג, ומבשלים כ-30 דקות נוספות.
מוסיפים 1 ליטר מים ומביאים לרתיחה.
מסדרים את הדגים בתוך הסיר הרחב, ומבשלים כ-20 דקות נוספות.
הצעת הגשה:
על מצע של קוסקוס או פירה.