חריימה

חומרים ל- 4 מנות:חצי כוס שמן קנולה1 ק"ג פילה נסיכת הנילוס, חתוך לנתחים של 150 גרםכוס גרגירי חומוס מושרים ללילה ומבושלים כוס פול ירוק קפוא, מבושל 20 דקות.חצי זר כוסברה קצוצה5 עגבניות בשלות5 שיני שוםחצי פלפל חריף (לפי הטעם)1 יח' פלפל אדום (גמבה) פרוס1 לימון פרוס לפרוסות דקותמלח, פלפל שחור, כמון, פפריקה מתוקה בשמןאופן ההכנה:מכינים את הרוטב:1. בסיר רחב מטגנים בשמן הקנולה את השום, פפריקה, גמבה, פלפל חריף, עגבניות לטיגון קצרצר.2. מוסיפים 2 כוסות מים מים.3. מחכים עד שהנוזל ירתח ויצטמצם מעט.4. מוסיפים את גרגרי החומוס והפול וחצי מהכוסברה.5. טועמים את הרוטב ומתקנים טעמים לפי הצורך.6. מוסיפים את נתחי הדג בזהירות בשכבה אחת.7. מכסים ומבשלים כחצי שעה.8. מפזרים את שאר הכוסברה והלימון הפרוס ומגישים.חיים אסולין – שף רשת "קפהקפה",  גילי חיים – השף של יוניליוור פוד סולושיינס

חומרים ל- 4 מנות:
חצי כוס שמן קנולה
1 ק"ג פילה נסיכת הנילוס, חתוך לנתחים של 150 גרם
כוס גרגירי חומוס מושרים ללילה ומבושלים
כוס פול ירוק קפוא, מבושל 20 דקות.
חצי זר כוסברה קצוצה
5 עגבניות בשלות
5 שיני שום
חצי פלפל חריף (לפי הטעם)
1 יח' פלפל אדום (גמבה) פרוס
1 לימון פרוס לפרוסות דקות
מלח, פלפל שחור, כמון, פפריקה מתוקה בשמן

אופן ההכנה:
מכינים את הרוטב:
1. בסיר רחב מטגנים בשמן הקנולה את השום, פפריקה, גמבה, פלפל חריף, עגבניות לטיגון קצרצר.
2. מוסיפים 2 כוסות מים מים.
3. מחכים עד שהנוזל ירתח ויצטמצם מעט.
4. מוסיפים את גרגרי החומוס והפול וחצי מהכוסברה.
5. טועמים את הרוטב ומתקנים טעמים לפי הצורך.
6. מוסיפים את נתחי הדג בזהירות בשכבה אחת.
7. מכסים ומבשלים כחצי שעה.
8. מפזרים את שאר הכוסברה והלימון הפרוס ומגישים.

חיים אסולין – שף רשת "קפהקפה",  גילי חיים – השף של יוניליוור פוד סולושיינס

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר