חריף בהומבורגר

כבר עבר זמן מאז הפעם האחרונה שאכלנו בהומבורגר, בורגריה תל אביבית המציעה המבורגרים העשויים מבשר אנטריקוט. הם יודעים לטפל בבשר טוב והתוצאה, המבורגרים עסיסיים וטעימים.

הסיבה לביקור הנוכחי היא ההשקה של ההמבורגרים החריפים. הפעם החלטנו להישאר בבית, והמשלוח עם המנות החדשות הגיע עד אלינו הביתה.

ספייסי הומבורגר הוא ההמבורגר הראשון שטעמנו, והוא לדעתנו המוצלח ביותר. מדובר בתערובת של בשר עם ארבעה סוגי צ'ילי, שום ומעט כוסברה. 
התוצאה אכילה – אין זו חריפות בלתי אפשרית – ויחד עם הבשר המשובח מקבלים המבורגר עשוי טוב.

הומבורגר ג'מייקני נמשח במרינדה על בסיס שמן זית בתיבול פפריקה, תימין, קינמון וסוכר חום. התוצאה היא שילוב של מתיקות עם חריפות, אך זו לא הורגשה כל כך בבשר עצמו, שכן הרוטב נספג בעיקר בלחמניה עד שהגיע אלינו. כן, גיליתם את הסוד שלנו: אנו אוכלים את ההמבורגר בנפרד מהלחמניה, ולרוב מוותרים עליה בכלל.

שני ההמבורגרים, אגב, נמכרים בגדלים של 200, 320 ו-400 גרם, תמורת 40, 47 ו-53 ₪. יחד עם ההמבורגרים הגיעו צ'יפס פריך וחם (10 או 18 ₪), בצל מטוגן בבלילה ומתובל היטב (11או 19 ₪), וסלט ירוק קטן (10 ₪). אם תזמינו צהרים, שאלו לגבי העסקיות של המקום.

החסרון היחיד שמצאנו הוא באופן האריזה של ההמבורגרים – הקציצה צמודה לאחד מחצאי הלחמניה, כך שהיא הפכה כבר לחה עד שהגיעה אלינו. הנכון הוא להפריד בין הלחמניה לקציצה ולתת למזמין המשלוח למזג הכל ביחד. כך תישמר הלחמניה בפריכותה. בסך הכול היה מיוחד, טעים ומשביע.

הומבורגר
רח' אבן גבירול 137, תל אביב
טל. 03-5448282
כל השבוע, 12:00-24:00






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה