fbpx

טאטקי סלמון עם מיונז וואסבי

מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka מציעה מתכון קל להכנה וטעים שלא שובר את הדיאטה: טאטקי סלמון במיונז וואסבי ביתי
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

רכיבים לטאטקי סלמון

400 ג' פילה סלמון טרי נקי מעור ועצמות

80 מ"ל רוטב סויה

1 כפית סירופ אגבה

½ לימון ליים

ג'ינגר

רכיבים למיונז וואסבי

1 ביצה

½ לימון

מלח

110 מ"ל שמן חמניות

1 כפית וואסבי

רכיבים לקישוט

עגבניות חתוכות לקוביות

שומשום

נענע טרייה

אופן ההכנה

טאטקי סלמון

מכינים את מרינדת הסלמון על ידי ערבוב הסויה עם סירופ האגבה, מיץ ליים וג'ינג'ר מגורד.

מחממים מחבת על אש מקסימלית.

צורבים את פילה הסלמון 10 שניות מכל צד.

מקררים ופורסים ל-4 נתחים אחידים.

מערבבים עם המרינדה.

מיונז וואסבי

שמים בקערת את הביצה, מיץ הלימון, המלח, הווסאבי ומעט שמן.

מתחילים להקציף.

מוסיפים בהדרגה את השמן הנותר עד הקצפה מלאה.

הגשה

מסדרים את המיונז על צלחת.

מניחים מעליו את פרוסות הטטאקי.

מעטרים בקוביות עגבנייה, שומשום ועלי נענע לפי הטעם.

מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר