רכיבים לטאקו דגים
500 גרם פילה דג ברמונדי חתוך לרצועות בעובי ½ ס"מ
1 כפית פפריקה מתוקה
2 כפות שמן
מלח, פלפל
1 אבוקדו
תירס מקופסת שימורים
1/4 בצל סגול חתוך גס
2 עגבניות
עלי חסה
8 טורטיות
אופן ההכנה
לפרוס את הדג לרצועות ולערבב אותו בקערה עם מיץ לימון, פפריקה, מלח, פלפל ו-2 כפות שמן.
לחמם כף שמן במחבת ולהניח בה את התערובת.
לטגן את הדגים 3 דקות מכל צד.
לאחר מכן להניח את הדג במרכז הטורטייה.
לחתוך את העגבנייה, הבצל והאבוקדו לקוביות ולהעביר לקערה.
להוסיף לקערה חצי קופסת תירס, מלח, פלפל ולערבב.
להוסיף לטורטיות את עלי החסה, עגבניות, אבוקדו ובצל.