אל תתנו למראה היוקרתי להטעות אתכם, הטארטים האלה קלים מאוד להכנה ודורשים ארבעה חומרי גלם בלבד (אם לא סופרים מלח ופלפל).
חומרים ל- 8 טארטים אישיים:
750 גרם בצק עלים מופשר לפי ההוראות שעל האריזה
למלית:
1 קופסה (250 גרם) גבינת ריקוטה-פלפלים 5% גד
24 עגבניות שרי חצויות (מומלץ בשניים-שלושה צבעים)
מלח ופלפל שחור גרוס
להברשה:
1 חלמון ביצה טרוף עם כפית חלב
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל- 180 מעלות ומרפדים שתי תבניות בנייר אפייה.
חותכים מהבצק ריבועים בגודל 12×12 ס"מ ומניחים בתבניות.
מסמנים בעדינות (מבלי לחרוץ) שוליים ברוחב 1 ס"מ בעזרת סכין.
מורחים ריקוטה-פלפלים על הבצק, מלבד השוליים.
מסדרים מעל את העגבניות, שכצידן החתוך כלפי מעלה, וזורים מעט
מלח ופלפל.
מברישים את שולי הבצק במעט חלמון טרוף.
אופים כ- 25 דקות, עד להזהבה.
גיוון:
מחליפים את הריקוטה-פלפלים בריקוטה 5% רגילה, מערבבים עם 3 כפות ממרח
פסטו מוכן ומעט מלח ופלפל.
שאר החומרים ואופן הכנת הטארטים זהים.