טארטים אישיים של עגבניות שרי וריקוטה-פלפלים

אל תתנו למראה היוקרתי להטעות אתכם, הטארטים האלה קלים מאוד להכנה ודורשים ארבעה חומרי גלם בלבד (אם לא סופרים מלח ופלפל)

אל תתנו למראה היוקרתי להטעות אתכם, הטארטים האלה קלים מאוד להכנה ודורשים ארבעה חומרי גלם בלבד (אם לא סופרים מלח ופלפל).

חומרים ל- 8 טארטים אישיים:
750 גרם בצק עלים מופשר לפי ההוראות שעל האריזה
למלית:
1 קופסה (250 גרם) גבינת ריקוטה-פלפלים 5% גד
24 עגבניות שרי חצויות (מומלץ בשניים-שלושה צבעים)
מלח ופלפל שחור גרוס
להברשה:
1 חלמון ביצה טרוף עם כפית חלב

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל- 180 מעלות ומרפדים שתי תבניות בנייר אפייה.
חותכים מהבצק ריבועים בגודל 12×12 ס"מ ומניחים בתבניות.
מסמנים בעדינות (מבלי לחרוץ) שוליים ברוחב 1 ס"מ בעזרת סכין.
מורחים ריקוטה-פלפלים על הבצק, מלבד השוליים.
מסדרים מעל את העגבניות, שכצידן החתוך כלפי מעלה, וזורים מעט
מלח ופלפל.
מברישים את שולי הבצק במעט חלמון טרוף.
אופים כ- 25 דקות, עד להזהבה.

גיוון:
מחליפים את הריקוטה-פלפלים בריקוטה 5% רגילה, מערבבים עם 3 כפות ממרח
פסטו מוכן ומעט מלח ופלפל.
שאר החומרים ואופן הכנת הטארטים זהים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר