מצרכים ל-8 טארטלטים
3 תפוחים
1 בצק עלים
מיץ מ- ½ לימון
1 כף סוכר
1 כף קינמון
אופן ההכנה
קלפו וחתכו את התפוחים לשניים.
הוציאו את הליבות ופרסו את התפוחים לפרוסות דקות מאוד.
הניחו את התפוחים בקערה עם מים קרים ומיץ מ- ½ לימון.
חממו את התפוחים במיקרוגל במשך 2 דקות כדי להפוך אותם לרכים יותר.
לאחר שהתפוחים יתקררו, ספגו את הנוזלים בעזרת נייר סופג.
רדדו את בצק העלים וחתכו לרצועות ברוחב 8 או 9 ס"מ.
הניחו את התפוחים לאורך החלק העליון של הרצועות, אחד על השני, במרווחים של 1 ס"מ.
קפלו את החלק התחתון של הרצועות מעל עצמן ועטפו אותן בזהירות כדי ליצור שושנה.
הניחו אותן במגש עם נייר אפייה ופזרו מעל מעט קינמון וסוכר.
אפו את השושנים בתנור במשך כ-15 דקות (בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות) עד שהבצק יקבל גוון חום מוזהב.
הוציאו והגישו.
מתכונים נוספים בעמוד הפייסבוק