טארטלט תפוחים קלאסי בצורת שושנים

מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka מציעה קינוח שייצור תחושה מעגלית לברכות החג בתחילת הערב. הטארט יתבסס על תפוחים שנותרו מהקניות לחג

הניחו את התפוחים לאורך החלק העליון של הרצועות במרווחים של ס"מ. קפלו את החלק התחתון של הרצועות מעל עצמן ועטפו אותן בזהירות כדי ליצור שושנה
הניחו את התפוחים לאורך החלק העליון של הרצועות במרווחים של ס"מ. קפלו את החלק התחתון של הרצועות מעל עצמן ועטפו אותן בזהירות כדי ליצור שושנה

מצרכים ל-8 טארטלטים

3 תפוחים

1 בצק עלים

מיץ מ- ½ לימון

1 כף סוכר

1 כף קינמון

אופן ההכנה

קלפו וחתכו את התפוחים לשניים.

הוציאו את הליבות ופרסו את התפוחים לפרוסות דקות מאוד.

הניחו את התפוחים בקערה עם מים קרים ומיץ מ- ½ לימון.

חממו את התפוחים במיקרוגל במשך 2 דקות כדי להפוך אותם לרכים יותר.

לאחר שהתפוחים יתקררו, ספגו את הנוזלים בעזרת נייר סופג.

רדדו את בצק העלים וחתכו לרצועות ברוחב 8 או 9 ס"מ.

הניחו את התפוחים לאורך החלק העליון של הרצועות, אחד על השני, במרווחים של 1 ס"מ.

קפלו את החלק התחתון של הרצועות מעל עצמן ועטפו אותן בזהירות כדי ליצור שושנה.

הניחו אותן במגש עם נייר אפייה ופזרו מעל מעט קינמון וסוכר.

אפו את השושנים בתנור במשך כ-15 דקות (בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות) עד שהבצק יקבל גוון חום מוזהב.

הוציאו והגישו.

מתכונים נוספים בעמוד הפייסבוק






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה