טארט גבינה ופרג חגיגי

בצק פריך1 וחצי כוסות קמח125 גרם חמאה1 חלמון ביצה (צהוב)רבע כוס מים קריםאופן הכנהבמעבד המזון מכניסים הכל פרט למים וטוחנים, בהדרגה מוסיפים את המים עד יצירת בצק. מניחים את הבצק במקרר למנוחה של 30 דקות.מרדדים את הבצק לעובי 4 מילימטר ומלבישים אותו בתבנית פאי 26 סנטימטר קוטר. אופים בטמפרטורה של 180 מעלות 20 דקות (רק חצי אפיה, עד תחילת קבלת צבע) מקררים את הפאי.מילוי פרג125 גרם פרג טחון 30 גרם חמאה1 תפוח קטן ירוק 2 חלמוני ביצה3 כפות דבש 2 כפות קורנפלוררבע כוס שמנת חמוצהרבע כוס צימוקים בהירים1 מקל וניל מגורד או 2 טיפות תמצית ונילאופן הכנהמרתיחים את הפרג במים למשך שעתיים ומסננים. מקררים ומניחים במעבד המזון עם יתר החומרים פרט לצימוקים. טוחנים עד קבלת מחית אחידה, מוסיפים ידנית את הצימוקים ומשטחים את המסה על תחתית הפאי החצי אפוי. מקרריםמילוי גבינה750 גרם קוטג' 5 אחוזחצי כוס שמנת חמוצה2 כפות קמח1 כפית גרידת לימון3 כפות מיץ לימון2 ביצים2 חלמוניםאופן הכנה לערבב את כל החומרים יחדיו עד קבלת מסה אחידה ולשפוך על הפרג בפאי. אפיה: 200 מעלות למשך 20-25 דקות.משאירים את העוגה בתנור כבוי עד שתתקרר

בצק פריך
1 וחצי כוסות קמח
125 גרם חמאה
1 חלמון ביצה (צהוב)
רבע כוס מים קרים

אופן הכנה
במעבד המזון מכניסים הכל פרט למים וטוחנים, בהדרגה מוסיפים את המים עד יצירת בצק. מניחים את הבצק במקרר למנוחה של 30 דקות.

מרדדים את הבצק לעובי 4 מילימטר ומלבישים אותו בתבנית פאי 26 סנטימטר קוטר. אופים בטמפרטורה של 180 מעלות 20 דקות (רק חצי אפיה, עד תחילת קבלת צבע) מקררים את הפאי.

מילוי פרג
125 גרם פרג טחון
30 גרם חמאה
1 תפוח קטן ירוק
2 חלמוני ביצה
3 כפות דבש
2 כפות קורנפלור
רבע כוס שמנת חמוצה
רבע כוס צימוקים בהירים
1 מקל וניל מגורד או 2 טיפות תמצית וניל

אופן הכנה
מרתיחים את הפרג במים למשך שעתיים ומסננים. מקררים ומניחים במעבד המזון עם יתר החומרים פרט לצימוקים. טוחנים עד קבלת מחית אחידה, מוסיפים ידנית את הצימוקים ומשטחים את המסה על תחתית הפאי החצי אפוי. מקררים

מילוי גבינה
750 גרם קוטג' 5 אחוז
חצי כוס שמנת חמוצה
2 כפות קמח
1 כפית גרידת לימון
3 כפות מיץ לימון
2 ביצים
2 חלמונים

אופן הכנה
לערבב את כל החומרים יחדיו עד קבלת מסה אחידה ולשפוך על הפרג בפאי.

אפיה: 200 מעלות למשך 20-25 דקות.

משאירים את העוגה בתנור כבוי עד שתתקרר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר