טארט טאטן

זו הגרסה החדשנית לטארט טאטן שהכינה הנבחרת של מלון דן פנורמה חיפה

זו הגרסה החדשנית לטארט טאטן שהכינה הנבחרת של מלון דן פנורמה חיפה.

חומרים:
שערות קדאיף
אבקת סוכר
חמאה
תפוחים
רוברב (או שזיפים אדומים), חתוכים לקוביות
סוכר
קינמון, טחון
גלידת וניל
ובנוסף: קוקוטים חד-פעמיים

אופן ההכנה
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מערבבים את שערות הקדאיף עם מעט אבקת סוכר.
מרפדים קוקוטים חד-פעמיים בשערות ומניחים מעל קוביות קטנות של חמאה רכה.
מכסים כל קוקוט עם קוקוט ריק, ואופים עד להזהבה.
קולפים תפוחים, חוצים אותם לאורכם ומנקים מהליבה.
מחממים את הסוכר במחבת, עד ליצירת קרמל.
מוסיפים חמאה ואת התפוחים, ומבשלים מעט.
מערבבים את קוביות הפרי עם מעט סוכר וקינמון.
מניחים כל אחד מחצאי התפוח בקוקוט, כשחלקו החתוך פונה מעלה.
ממלאים את התפוחים בקוביות הפרי.
מכסים ברדיד אלומיניום ומבשלים בתנור עד שהתפוחים מתרככים.
מוציאים את סלסלת הקדאיף מהקוקוט, ומניחים אותה על צלחת הגשה אישית. הופכים את התפוח לתוך הסלסלה (אם התפוח לא משתחרר בקלות, מחממים מעט את הקוקוט).
מומלץ להגיש עם גלידת וניל.

כתיבה, סטיילינג והפקה: דורית שנון
עיצוב וניהול אומנותי: סטודיו הגרי
צילום ועיבוד דיגיטלי: יורם אשהיים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר