טארט טופי אגוזים

טארט שעושה בבית ריח של מפעל לסוכריות טופי, נמס עם כל ביס בפה.תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מחומרים:1 חבילה בצק פריך למאפים מתוקים מעדנות (900 גרם), מופשר לפי ההוראות שעל האריזה2 כוסות סוכר1 כוס שמנת מתוקה 38% מסדרת השף הלבן תנובה (200 מ"ל)1 כוס אגוזי מלך1 כוס שקדים, פרוסים1 כוס אגוזי קשיו 1 כוס אגוזי לוז, ברזיל או מקדמיהאופן ההכנה:מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות צלזיוס).מרפדים את התבנית בבצק, מניחים מעל הבצק נייר אפייה או רדיד אלומיניום ומניחים מעל קטניות יבשות שתשמשנה כמשקולת. אופים כ-15 דקות עד שהבצק מזהיב קלות. מוציאים מהתנור אך לא מכבים אותו.מסירים את רדיד האלומיניום והקטניות ומצננים.ממיסים את הסוכר בסיר כבד על להבה בינונית-נמוכה, תוך ערבוב מתמיד בכף עץ, עד שהוא הופך לקרמל. מסירים מהלהבה.יוצקים את השמנת לסיר בזהירות ובאטיות, תוך כדי ערבוב, עד לקבלת קרם חלק ללא גושים. מוסיפים לסיר את האגוזים והשקדים ומערבבים כך שכולם יהיו מצופים היטב בקרמל הטופי. יוצקים את המלית על הבצק.ואופים כ-6 דקות עד שהטארט מזהיב קלות.מצננים ומגישים.

טארט שעושה בבית ריח של מפעל לסוכריות טופי, נמס עם כל ביס בפה.
תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ

חומרים:
1 חבילה בצק פריך למאפים מתוקים מעדנות (900 גרם), מופשר לפי ההוראות שעל האריזה
2 כוסות סוכר
1 כוס שמנת מתוקה 38% מסדרת השף הלבן תנובה (200 מ"ל)
1 כוס אגוזי מלך
1 כוס שקדים, פרוסים
1 כוס אגוזי קשיו
1 כוס אגוזי לוז, ברזיל או מקדמיה

אופן ההכנה:
מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות צלזיוס).
מרפדים את התבנית בבצק, מניחים מעל הבצק נייר אפייה או רדיד אלומיניום ומניחים מעל קטניות יבשות שתשמשנה כמשקולת.
אופים כ-15 דקות עד שהבצק מזהיב קלות.
מוציאים מהתנור אך לא מכבים אותו.
מסירים את רדיד האלומיניום והקטניות ומצננים.
ממיסים את הסוכר בסיר כבד על להבה בינונית-נמוכה, תוך ערבוב מתמיד בכף עץ, עד שהוא הופך לקרמל.
מסירים מהלהבה.
יוצקים את השמנת לסיר בזהירות ובאטיות, תוך כדי ערבוב, עד לקבלת קרם חלק ללא גושים.
מוסיפים לסיר את האגוזים והשקדים ומערבבים כך שכולם יהיו מצופים היטב בקרמל הטופי.
יוצקים את המלית על הבצק.
ואופים כ-6 דקות עד שהטארט מזהיב קלות.
מצננים ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר