טארט נורמנדי

חומרים ל-  10-8  מנות:1 שקית (800 גרם) לקט נורמנדי מוקפא "סנפרוסט" 1 חבילה (400 גרם ) בצק עלים "מעדנות" 4 ביצים1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)150 גרם גבינה צהובה מגוררתמלח, פלפל שחור טחוןאגוז מוסקט טרי מגורר1 כפית אבקת מרק בצל1/4 כוס עירית קצוצהתבנית פאי בקוטר 28 ס"מאופן ההכנה:מרדדים את הבצק ומרפדים תבנית פאי משומנת. מכניסים את הירקות לסיר עם מים רותחים שהומלחו קלות, מביאים שוב לרתיחה.מכסים, מבשלים 5 דקות ומסננים. מניחים את הירקות על הבצק.מערבבים את יתר החומרים ויוצקים מעל. אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות 40-30 דקות עד להזהבה.

חומרים ל-  10-8  מנות:
1 שקית (800 גרם) לקט נורמנדי מוקפא "סנפרוסט"
1 חבילה (400 גרם ) בצק עלים "מעדנות"
4 ביצים
1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
150 גרם גבינה צהובה מגוררת
מלח, פלפל שחור טחון
אגוז מוסקט טרי מגורר
1 כפית אבקת מרק בצל
1/4 כוס עירית קצוצה
תבנית פאי בקוטר 28 ס"מ

אופן ההכנה:
מרדדים את הבצק ומרפדים תבנית פאי משומנת.
מכניסים את הירקות לסיר עם מים רותחים שהומלחו קלות, מביאים שוב לרתיחה.
מכסים, מבשלים 5 דקות ומסננים.
מניחים את הירקות על הבצק.
מערבבים את יתר החומרים ויוצקים מעל.
אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות 40-30 דקות עד להזהבה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר