לבצק שקדים
180 גרם קמח
50 גרם אבקת סוכר
50 גרם שקדים קלויים טחונים
120 גרם חמאה
1 חלמון
כף מים קרים
מערבבים את כל החומרים היבשים + קוביות חמאה קרה
לערבב עם הגיטרה במיקסר עד פירורים, להוסיף עם הנוזלים ולערבב עד לאחיד.
קרם פטיסייר
160 מ"ל חלב קוקוס
90 מ"ל שמנת מתוקה
20 גרם סוכר
1 חלמון
1 ביצה
20 גרם קורנפלור
15 מ"ל מונין קוקוס
70 גרם שוקולד לבן
להרתיח חלב קוקוס, שמנת וסוכר
להשוות טמפרטורה עם תערובת הביצים והקורנפלור, להחזיר לאש ולבשל עד להסמכה, לקרר היטב
הרכבת העוגה
מרדדים את בצק השקדים לתוך תבנית פאי כולל השוליים, אופים עם משקולת מעל, 150 מעלות עד להזהבה.
פורסים פירות העונה ומסדרים מעל הקרם.
על מנת למנוע השחרת הפירות ולתת ברק, יש למרוח מעל הפירות ג'לי אינסטנט בטעם משמש.
