fbpx

טארט פירות בקרם קוקוס

לבצק שקדים180 גרם קמח50 גרם אבקת סוכר50 גרם שקדים קלויים טחונים120 גרם חמאה1 חלמוןכף מים קריםמערבבים את כל החומרים היבשים + קוביות חמאה קרהלערבב עם הגיטרה במיקסר עד פירורים, להוסיף עם הנוזלים ולערבב עד לאחיד.קרם פטיסייר160 מ"ל חלב קוקוס90 מ"ל שמנת מתוקה20 גרם סוכר1 חלמון1 ביצה20 גרם קורנפלור15 מ"ל מונין קוקוס70 גרם שוקולד לבןלהרתיח חלב קוקוס, שמנת וסוכרלהשוות טמפרטורה עם תערובת הביצים והקורנפלור, להחזיר לאש ולבשל עד להסמכה, לקרר היטבהרכבת העוגהמרדדים את בצק השקדים לתוך תבנית פאי כולל השוליים, אופים עם משקולת מעל, 150 מעלות עד להזהבה.פורסים פירות העונה ומסדרים מעל הקרם.על מנת למנוע השחרת הפירות ולתת ברק, יש למרוח מעל הפירות ג'לי אינסטנט בטעם משמש.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

לבצק שקדים
180 גרם קמח
50 גרם אבקת סוכר
50 גרם שקדים קלויים טחונים
120 גרם חמאה
1 חלמון
כף מים קרים
מערבבים את כל החומרים היבשים + קוביות חמאה קרה
לערבב עם הגיטרה במיקסר עד פירורים, להוסיף עם הנוזלים ולערבב עד לאחיד.

קרם פטיסייר
160 מ"ל חלב קוקוס

90 מ"ל שמנת מתוקה

20 גרם סוכר

1 חלמון

1 ביצה

20 גרם קורנפלור

15 מ"ל מונין קוקוס

70 גרם שוקולד לבן

להרתיח חלב קוקוס, שמנת וסוכר

להשוות טמפרטורה עם תערובת הביצים והקורנפלור, להחזיר לאש ולבשל עד להסמכה, לקרר היטב

הרכבת העוגה
מרדדים את בצק השקדים לתוך תבנית פאי כולל השוליים, אופים עם משקולת מעל, 150 מעלות עד להזהבה.

פורסים פירות העונה ומסדרים מעל הקרם.

על מנת למנוע השחרת הפירות ולתת ברק, יש למרוח מעל הפירות ג'לי אינסטנט בטעם משמש.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר